.

Samenwerken met TMO

Door The MindOffice  10 november, 2015 Het brein achter een Rotterdams internetbedrijf vertelt zijn verhaal.

“Ik was tot tien jaar geleden makelaar in onroerend goed. Dat vond ik leuk, maar ik had behoefte aan meer vrijheid. Ik besloot me te richten op het ondernemen via internet; een enorme switch, maar één waar ik zeker geen spijt van heb!

Dankzij het internet is een alternatieve levensstijl mogelijk. Als digitale nomade ben ik niet gebonden aan een specifieke werkplek, woonplaats of land. Met slechts een laptop en internetverbinding onderneem ik waar ik maar wil. Daarnaast haal ik voordeel uit het internet door op passieve wijze inkomen te genereren. De websites die ik beheer draaien op een automatisch systeem, waardoor ik met minimale inspanning een hoge omzet kan behalen. Efficiëntie is de kracht achter mijn onderneming.

Op dit moment beheer ik 45 verschillende ‘verzamelwebsites’. Iedere website richt zich op een specifieke nichemarkt, bijvoorbeeld yoga of een adviesbureau. Via mijn websites kunnen bezoekers gemakkelijk zien welke bedrijven er verwant zijn aan de betreffende nichemarkt, en op die manier verwijs ik ze door naar relevante pagina’s.

Ik was op zoek naar een bedrijf waarmee ik mijn websites opnieuw kon ontwikkelen naar mijn wensen. Ik wil namelijk dat al mijn websites eenzelfde, herkenbaar format hebben. Daarnaast wil ik zelf gemakkelijk nieuwe websites kunnen opzetten en aspecten zoals de kleurencombinatie en inhoud per website eenvoudig kunnen aanpassen. Én de websites moeten in verschillende talen te bezoeken zijn.

Bij toeval kwam ik in contact met The MindOffice en dit bleek precies het bedrijf te zijn dat ik zocht: een jong bureau waar de ontwikkelaars / programmeurs én vormgevers samen aan het roer staan waardoor ik op het ‘hoogste niveau’ mijn wensen kan laten vertalen. De vormgeving van de websites was meteen raak waardoor we snel vooruitgang boekten, en sinds twee weken zijn we bezig met de eindsprint. Ik zit regelmatig bij The MindOffice op kantoor zodat we direct kunnen schakelen en nadenken over details, en heb gemerkt dat de drie compagnons verstand hebben van de zaken waar ze mee bezig zijn. Ze weten goed hoe de ideeën die in mijn hoofd zitten vertaald kunnen worden naar de fysieke websites en komen ook uit zichzelf met goede ideeën.

Ik denk dat de kracht van onze samenwerking ook in onze gedeelde visie ligt. Ik heb gemerkt dat The MindOffice geen onderscheid maakt tussen kleine of grote klanten. Ze zijn open, eerlijk én realistisch, en dat ben ikzelf ook.

Het project is bijna ten einde en ik kan alleen maar positief zijn over deze samenwerking; het past als een pantoffeltje! Met de verbetering van mijn websites kan ik mijn motto nóg beter in praktijk brengen: Don’t work hard, work smart!”

Binnenkort laten wij het eindresultaat van dit project zien.Ontvang onze nieuwste content als eerste.

E-mailadres*