menu sluiten
pink curve top
Social Influencer inhuren Social Influencer inhuren

Social Influencer inhuren.

Influencer inhuren? The MindOffice, in de buurt van , heeft voor elke branche een passende influencer. Nano, micro, meso of mega wij hebben een groot netwerk waarin wij de passende influencer voor jou kunnen uitzoeken.

.

Waarom een (social) influencer?

(Social) Influencers zijn een nieuwe manier om mensen te bereieken. Vanwege de relevante doelgroep van de influencer kun je als bedrijf goed de naamsbekendheid van je merk, product of dienst vergorten.  Om een campagne optimaal in te zetten is het nodig dat de marketing zo relevant mogelijk is. Met een influencer die gericht is op jouw markt, heb je al snel de juiste doelgroep te pakken.

Op welke manier zet je een influencer in?

Momenteel is Instagram het snelst groeiende social media kanaal. Op deze kanalen kan de influencer content kwijt over jouw merk, product of dienst. Heb je zelf al een account op social media? Top! Dan kan er gelijk al een link gemaakt worden naar jouw profiel. Heb je nog geen account op social media of ben je niet zo actief? Geen probleem dan linken wij de content naar jouw website. 

De werkwijze van The MindOffice

Voor de aanvang van de campagne worden Key Performance Indicators (KPI's) opgesteld. Aan de hand van deze KPI's kan het succes van de campagne gemeten worden. Hiermee kan worden vastgesteld of de actie of campagne succesvol is geweest.

Ons netwerk

Wij werken vanuit een netwerk van influencers die goed zijn voor een totaal bereik van ruim 5 miljoen volgers binnen Nederland! Hierdoor zijn wij in staat om ambassadeurs voor te stellen en de juiste match te vinden om campagnes te realiseren in alle segmenten. De influencers worden volledig door ons begeleid, geïnformeerd en geadviseerd.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief

Wil je een social influencer inhuren?

Wij regelen dit voor jou!

  • The MindOffice
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Social Influencer inhuren
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.