Stadsstrand  op tijd voor de zomer
Stadsstrand op tijd voor de zomer

Stadsstrand op tijd voor de zomer

Door Michel van Velzen 19 juli 2019
Jarenlang bracht de NS ons met de Sprinter naar Hoek van Holland Strand, waar het nog een flink aantal passen lopen was naar het échte strand van Hoek van Holland. Inmiddels wachten we al een tijdje op de nieuwe verbinding van de RET. De metro op de Hoekse Lijn brengt ons straks tot aan het strand, maar daar konden we in Vlaardingen niet op wachten. Daarom bracht stichting KWartiermakers het strand naar de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen. Het Stadsstrand werd op vrijdag 14 juni geopend en nog de hele zomer kunnen we elk weekend genieten van dit zomerse initiatief.
Stadsstrand  op tijd voor de zomer

Herontwikkeling gebied Koningin Wilhelminahaven

Het team van The MindOffice ontwierp en realiseerde de officiële website voor Het Stadsstrand. Alle visuals die je voorbij ziet komen op de website, Facebook en Instagram zijn eveneens van onze hand. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de ontwikkeling van het havengebied voor ondernemers en bewoners. Werken, recreëren, ontspannen, feest vieren, het kan nu allemaal aan de KW-haven. Stichting KWartiermakers, waar creatieveling Michel van Velzen ook onderdeel van uitmaakt, wil nieuwe positieve energie brengen in de herontwikkeling van het gebied. Het Stadsstrand aan de Nieuwe Maas - er was nog even wat onduidelijkheid over de benaming van het stukje water, maar wij hebben het uitgezocht en bevestigd - brengt ondernemers, bewoners en bezoekers samen. 


Animatieclip gemaakt door The MindOffice

Programmaoverzicht Stadsstrand

In de weekenden, op vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur, is het Stadsstrand toegankelijk voor het publiek. In de zomervakantie kun je op vrijdag al vanaf 10.00 uur terecht op het strand. Het programma is uitgebreid en divers. Naast heerlijk loungen op één van de zonnebedjes, vergapen aan de prachtige boten die voorbijvaren en genieten van een verkoelend drankje is er nog veel meer te doen. Lokale ondernemers en initiatieven zorgen voor een bomvolle agenda door sportactiviteiten, spelletjes, feestjes en barbecues te organiseren. Er is voor ieder wat wils, jong en oud. Alleen de viervoeter moet thuisblijven. 

Bijdrage leveren aan het Stadsstrand

The MindOffice zat tot voor kort gevestigd in een industrieel pand aan de Koningin Wilhelminahaven en maakt onderdeel uit van de ondernemers in het havengebied. Door onmacht moesten we het pand verlaten en zijn we op zoek naar een ander representatief pand. Vanaf de oude locatie konden we het Stadsstrand bijna aanraken en hebben we vanaf de eerste momenten van dichtbij mogen meegenieten. Bedrijven kunnen nog steeds een bijdrage leveren aan het Stadsstrand. In ruil voor sponsoring naar keuze helpen wij mee aan jouw zichtbaarheid in de communicatie en op het strand zelf. Ervaar het zelf en bezoek het Stadsstrand!

Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL001574746B29

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams