Niet goed leesbaar? Klik hier
Top of Mind .

Actueel binnen The MindOffice
 

Help Iris met afstuderen! .

Mijn naam is Iris en momenteel ben ik aan het afstuderen voor de opleiding sportmarketing en management aan de Hogeschool Rotterdam. Komende 5 maanden zal ik mij bezighouden met het optimaliseren van de zichtbaarheid van The MindOffice. Wil jij mij helpen met mijn onderzoek?

 Beweegrapport: Vlaardingen in Beweging.


Vlaardingen in Beweging deelt twee keer per jaar het ViB Beweegrapport uit aan leerlingen die meedoen aan de gymlessen van ViB. The MindOffice heeft hiervoor een geautomatiseerd systeem ontworpen met behulp van het Laravel framework. Hiermee worden gegevens ingeladen voor de gepersonaliseerde beweegrapporten voor de leerlingen. Daarop wordt de status vermeld op het gebied van motorische Vaardigheid, Inzet en Beweegervaring. Ons team verzorgt ook nieuwe optimalisaties en verbeteringen. Benieuwd hoe wij dit hebben ontwikkeld en hoe het rapport eruit ziet?
 
 Waarom een rebranding? Onze aanpak.


Rebranding of herpositionering van een merk komt met verandering. Van een kleine verandering tot een groots project. Bij The MindOffice zien we aanvragen voor rebranding projecten met verschillende aanleidingen, zoals: een nieuwe positionering, internationalisering van een merk of vernieuwing van de huidige huisstijl. Voor het beste resultaat is het goed om helder te hebben wat je wilt bereiken met een rebranding. Ben je benieuwd hoe wij een rebranding aanpakken?
 


Volg onze social media!

linkedin icon linkedin icon linkedin icon linkedin icon


Wij nemen het over.


 
  Nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je af. themindoffice.nl