UI Design specialist omgeving Schiedam

Webdesign waarin de gebruiker centraal staat

Een goed afgestemde UI, maakt het gebruikersvriendelijker

Door alle moderne technologie en innovaties hebben gebruikers een bepaalde verwachting van hoe een website werkt. UI design gaat over het ontwerp van de webstructuur en de inhoud. Precies dat de gebruiker ziet. In deze fase komen branding, kleuren, typografie, grafische vormgeving, fotografie en andere visuele elementen aan bod. De basis is altijd jouw eigen huisstijl en de behoeften van jouw bezoekers. De doorvertaling is aan ons.

  • De beste gebruikerservaring
  • Heldere stroomlijn door de website
  • Stimuleer interactie
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen

The MindOffice is een reclame- en internetbureau in de buurt van Schiedam gespecialiseerd in het ontwerpen van een UI Design.

UI design gaat om heel veel meer dan alleen een ontwerp maken. Er zijn veel meer facetten mee gemoeid: het webdesign moet schaalbaar zijn, de leesbaarheid optimaal, ongeacht op welk device de website bekeken wordt. Een goed UI design ziet er niet alleen mooi uit, maar is vooral effectief en stimuleert het gebruik van een website of applicatie. Er wordt nagedacht over het complete design: kleurgebruik, buttons en links, webfont, grootte van de koppen en teksten.

Professionele ondersteuning in UI design

De UI specialisten bij The MindOffice houden ook rekening met eventuele beperkingen op het gebied van codering, ontwikkeling en de laadtijd van pagina's. Laat ons een product voor u maken waarmee u een goede eerste indruk maakt en dat ervoor zorgt dat klanten u onthouden. Zo creëren wij het beste webdesign passend bij jouw merk of bedrijf vóór de klant. De UI fase krijgt vorm door eerst een homepage en een vervolgpagina op te leveren. Hiermee wordt de stijl neergezet van je website. Deze presentatie staat online, zodat je kunt zien hoe het design in de browser eruit ziet. Bij een akkoord gaan we aan de slag met de rest van de wireframes uit het functioneel ontwerp. Hier letten we vooral op consistentie van de elementen.

Wat is het verschil tussen UI en UX design?

Naast UI design bestaat de term UX design. UI staat voor User Interface en heeft alles te maken met wat de gebruiker doet en UX richt zich op hoe de gebruiker iets beleeft. De afkorting UX staat voor user experience. Het gaat over de manier waarop de eindgebruiker een product of een dienst beleeft. Met UX doorloop je de volgende stappen: definiëren, analyse en onderzoek, visual design, implementatie design, evaluatie en optimalisatie. Monitoren van websitestatistieken en A/B-tests helpen user experience te verbeteren


The MindOffice helpt jouw bedrijf in de buurt van Schiedam verder met een uitgebalanceerd UI design dat aansluit op je huisstijl, bezoekers en doelstellingen. Neem contact op voor een kennismaking. Bij jou of bij ons?

Je website optimaliseren? Werk je UI uit!

Neem contact op met Cheyenne Ouwersloot

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Projecten

Ask Roger!
Ask Roger!

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriƫntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams