Landelijke campagne voor

Bundelz

Bundelz (onderdeel van Nationale-Nederlanden) is een prepaid autoverzekering en super simpel. Je koopt een bundel van 1.000 km. Is je bundel op? Dan koop je gewoon een nieuwe. Voor Bundelz hebben wij de website ontworpen en gebouwd, infographics gemaakt en animatie video's geproduceerd.
Bundelz
Logo opbouw
Illustraties

Een set van frisse kleurenHet logo en de huisstijl van Bundelz bevatten voornamelijk vrolijke kleuren en 'verkeersbord blauw'. Het kleurenpalet is consistent doorgetrokken en geeft de website een positieve uitstraling. Dit in combinatie met het duidelijke lettertype vergroot de kans dat bezoekers de moeite nemen om de teksten daadwerkelijk te lezen.

Een set van frisse kleuren

WebsiteOp de homepage treft de bezoeker direct een animatievideo waarin het concept wordt uitgelegd. Daarna wordt de belangrijkste informatie via een infographic nog eens extra duidelijk gemaakt en kan de ‘af&toe rijder’ direct uitrekenen hoeveel hij kan besparen. Op de volgende pagina zijn interaction designs verwerkt om de bezoeker naar het aanmeldformulier voor de pilot te sturen. 

Website

VideoVoor de animatie video's hebben onze design- en videoproductie-afdeling nauw samengewerkt. Alle stappen van het proces zijn in kaart gebracht en vervolgens gevisualiseerd en tot leven gebracht. De video's passen perfect binnen het design van de website en brengen de boodschap duidelijk over!

Hoe werkt Bundelz
Dimar van Overdijk

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Dimar van Overdijk helpt je graag verder!


Dimar van Overdijk
0104350750
dimar@themindoffice.nl

Volgende Case

Van der Waay

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams