menu sluiten
pink curve top
Dailyflex

Dailyflex

Dailyflex is een specialist op het gebied van flexwerk, werving en selectie, payroll en personeel en organisatie. Een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren, is bij Dailyflex altijd het uitgangspunt. Zij gaan voor een op maat gemaakte aanpak, net als wij. Het resultaat is een afspiegeling de organisatie in de vorm van een moderne en gebruiksvriendelijke website.

Club Vers Aletta Wubben

Dailyflex.

Dailyflex is een specialist op het gebied van flexwerk, werving en selectie, payroll en personeel en organisatie. Zij bieden hun expertise aan door middel van deze vier producten en richten zich voornamelijk op de sectoren Bloemen- en Plantenimport en -export, Glastuinbouw en Sierteelt. Met hun praktijkgerichte manier van denken, werken zij op basis van de 6 zekerheden van Dailyflex. Deze zijn per product verschillend, maar hun kernwaarden zijn overkoepelend. Een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren, is bij Dailyflex altijd het uitgangspunt. Zij gaan voor een op maat gemaakte aanpak zoals wij ook te werk zijn gegaan voor hun. Een mooie en gebruiksvriendelijke website welke een afspiegeling is geworden van hun organisatie.

“Een gebruiksvriendelijke website met de focus op het zoeken naar vacatures en het optimaal bedienen van de bezoeker.”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.