UX Design specialist omgeving Breda

Websites bouwen of optimaliseren op basis van user experience

De totaalbeleving van de gebruiker staat centraal

Niets is meer frustrerend dan een website bezoeken en gestoord worden door een rits aan pop-ups, het wegvallen van menu-items of afbeeldingen en een lange laadtijd. Je bezoekt een website om meer informatie te ontvangen over een bepaald product of dienst. Design, ervaring en gebruiksgemak zijn een perfecte combinatie van elementen die ervoor zorgen dat gebruikers langer op je website blijven en sneller geneigd zijn om daadwerkelijk een aankoop te doen.

  • Bied een toegevoegde waarde
  • Optimale user experience
  • Creëer herkenbaarheid
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen

The MindOffice is een reclame- en internetbureau in de buurt van Breda gespecialiseerd in het ontwerpen van een UX Design.

UX Design

De afkorting UX staat voor user experience. Het gaat over de manier waarop de eindgebruiker een product of een dienst beleeft. The MindOffice richt zich op de online gebruiker, de bezoeker van jouw website. UX design is de basis van onze websites, webapplicaties en online campagnes en vraagt om een zorgvuldig ontwerpproces. Door onderzoek te doen ontdekken we de exacte behoeften van de gebruiker en kunnen we deze informatie verwerken in de ontwerpen van onze online diensten. Zo creëren wij de beste beleving voor de gebruiker.

Professionele ondersteuning in UX design

De UX specialisten bij The MindOffice onderstrepen de waarde van definiëren, analyse en onderzoek, visual design, implementatie design, evaluatie en optimalisatie. Allemaal onderdelen binnen het ontwerpproces waar UX design voor staat. Gebruikers monitoren is een belangrijk aspect. Als bedrijf ben je namelijk nooit klaar met leren van je gebruikers. UX design is geen eenmalige implementatie. Manieren om de user experience te verbeteren zijn het raadplegen van websitestatistieken en het uitvoeren van zogeheten A/B-tests. Zo kunnen strategische doelstellingen worden getoetst en waar nodig aanpassingen gedaan.

Wat is het verschil tussen UX en UI design?


Naast UX design bestaat de term UI design. UI staat voor User Interface en heeft alles te maken met wat de gebruiker doet en UX richt zich op hoe de gebruiker iets beleeft. Je wilt dat de bezoeker op de één of andere manier interacteert en communiceert met het systeem. Hoe deze communicatie plaatsvindt kan op verschillende manieren: tekst, afbeeldingen en video’s, design. Weer een laag dieper zorgen bijvoorbeeld de volgorde, vorm en indeling ervoor hoe iemand reageert. De interface is in dit geval een computerscherm of mobile device.


Wil jij ook een website laten bouwen of optimaliseren zodat jouw bezoekers de ultieme klantbeleving ervaren? En is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van Breda? Neem contact op met The MindOffice en ontdek wat UX design voor jou kan betekenen.

Je website optimaliseren? Gebruik een UX Design!

Neem contact op met Cheyenne Ouwersloot

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Projecten

Ask Roger!
Ask Roger!

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriƫntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL001574746B29

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams