menu sluiten
pink curve top
UX Design specialist omgeving UX Design specialist omgeving

UX Design specialist omgeving.

Niets is meer frustrerend dan een website bezoeken en gestoord worden door een rits aan pop-ups, het wegvallen van menu-items of afbeeldingen en een lange laadtijd. Je bezoekt een website om meer informatie te ontvangen over een bepaald product of dienst. Design, ervaring en gebruiksgemak zijn een perfecte combinatie van elementen die ervoor zorgen dat gebruikers langer op je website blijven en sneller geneigd zijn om daadwerkelijk een aankoop te doen.

.

The MindOffice is een reclame- en internetbureau in de buurt van @views_plaatsnaam@ gespecialiseerd in het ontwerpen van een UX Design.

UX Design

De afkorting UX staat voor user experience. Het gaat over de manier waarop de eindgebruiker een product of een dienst beleeft. The MindOffice richt zich op de online gebruiker, de bezoeker van jouw website. UX design is de basis van onze websites, webapplicaties en online campagnes en vraagt om een zorgvuldig ontwerpproces. Door onderzoek te doen ontdekken we de exacte behoeften van de gebruiker en kunnen we deze informatie verwerken in de ontwerpen van onze online diensten. Zo creëren wij de beste beleving voor de gebruiker.

Professionele ondersteuning in UX design

De UX specialisten bij The MindOffice onderstrepen de waarde van definiëren, analyse en onderzoek, visual design, implementatie design, evaluatie en optimalisatie. Allemaal onderdelen binnen het ontwerpproces waar UX design voor staat. Gebruikers monitoren is een belangrijk aspect. Als bedrijf ben je namelijk nooit klaar met leren van je gebruikers. UX design is geen eenmalige implementatie. Manieren om de user experience te verbeteren zijn het raadplegen van websitestatistieken en het uitvoeren van zogeheten A/B-tests. Zo kunnen strategische doelstellingen worden getoetst en waar nodig aanpassingen gedaan.

Wat is het verschil tussen UX en UI design?


Naast UX design bestaat de term UI design. UI staat voor User Interface en heeft alles te maken met wat de gebruiker doet en UX richt zich op hoe de gebruiker iets beleeft. Je wilt dat de bezoeker op de één of andere manier interacteert en communiceert met het systeem. Hoe deze communicatie plaatsvindt kan op verschillende manieren: tekst, afbeeldingen en video’s, design. Weer een laag dieper zorgen bijvoorbeeld de volgorde, vorm en indeling ervoor hoe iemand reageert. De interface is in dit geval een computerscherm of mobile device.


Wil jij ook een website laten bouwen of optimaliseren zodat jouw bezoekers de ultieme klantbeleving ervaren? En is jouw bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@? Neem contact op met The MindOffice en ontdek wat UX design voor jou kan betekenen.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief

Je website optimaliseren? Gebruik UX Design!

Michel gaat graag voor je aan de slag!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
UX Design specialist omgeving
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.