menu sluiten
pink curve top
Hello Mobility

Hello Mobility

“Een veiliger, schoner en efficiënter wagenpark via datagedreven coaching.” Dat is de missie van Hello Mobility, initiatief van Sparklab (behorend tot Nationale-Nederlanden). Wij hebben voor Hello Mobility de branding vernieuwd. Buiten het logo om hebben wij alle online en offline communicatiemiddelen herzien. Denk hierbij aan de: website, folder, flyer en beurswand.

Waal Bouw Huize van Wely

Hello Mobility.

“Een veiliger, schoner en efficiënter wagenpark via datagedreven coaching.” Dat is de missie van Hello Mobility, initiatief van Sparklab (behorend tot Nationale-Nederlanden). Wij hebben voor Hello Mobility de branding vernieuwd. Buiten het logo om hebben wij alle online en offline communicatiemiddelen herzien. Denk hierbij aan de website, folder, flyer en beurswand.

Customer journey als inspiratie voor de website.

Aan de hand van de customer journey is de website per stap uitgewerkt. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld dat wanneer een bezoeker de website opent, al direct doorgeklikt kan worden naar de pagina dat de besparing voor de klant berekend. Of dat wanneer een website bezoeker benieuwd is naar de werkwijze voordat er een berekening wordt gemaakt, kan er ook bij het openen van de website direct doorgeklikt worden naar “Onze werkwijze”.

Hello Mobility in het kort.

"Een veiliger, schoner en efficiënter wagenpark via datagedreven coaching."

UI en UX design op de website
UI en UX design op de website.

Tijdens het ontwerpen van de website is er ook veel aandacht besteed aan de user experience (UX) en User interface. Zoals al eerder vermeld is er gebruik gemaakt van de customer journey, dit is een handige tool om de UX te optimaliseren. Voor de UI zijn verschillende call-to-actions (knoppen) dynamisch gemaakt.

Op bezoek bij Hello Mobility.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.