menu sluiten
pink curve top
Video-Verhuisbericht Video-Verhuisbericht

Video-Verhuisbericht.

Gaat jouw bedrijf verhuizen? Kies dan voor een unieke verhuisvideo om dit naar je achterban te communiceren!

Michel van Velzen Door Michel van Velzen

.

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, (video) content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Videoproducties zijn een van onze specialismes. Wij vinden het fantastisch om steeds weer een verhaal te vertellen met beeld en geluid en kunnen klanten als Nationale Nederlanden en de Koninklijke Bibliotheek tot onze video-klanten rekenen. Van animatievideo tot bedrijfsvideo en van after movie tot.... verhuisvideo! 

Aan de slag met jouw verhuisvideo!

Een verhuisvideo is een gave manier om een verhuizing te communiceren. Je kunt hier veel meer elementen in kwijt dan op een kaart en je laat de kijker de sfeer van het nieuwe pand alvast proeven. Laat zien waar je trots op bent, hoe de verhuizing is verlopen of de reden waarom voor een nieuwe locatie gekozen is. Onze videoproducer adviseert je graag over de perfecte invulling van jouw verhuisvideo!

Als jouw wensen en ideeën bekend zijn, maakt de videoproducer een plan voor jouw verhuisvideo. Vervolgens spreken we een draaidag af en gaan we filmen op locatie(s). Onze videoproducer kan fantastische drone videobeelden maken om de omgeving van het nieuwe adres op een prachtige manier over te brengen. 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en bent je toe aan een verhuisvideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 video's

Gaat jouw bedrijf verhuizen?

Wij helpen graag met een unieke verhuisvideo!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Video-Verhuisbericht
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.