Video-Verhuisbericht Breda.

Video-Verhuisbericht


Je wilt je verhuizing via een video communiceren?


Gaat jouw bedrijf verhuizen? Kies dan voor een unieke verhuisvideo om dit naar je achterban te communiceren! 

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, (video) content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Videoproducties zijn een van onze specialismes. Wij vinden het fantastisch om steeds weer een verhaal te vertellen met beeld en geluid en kunnen klanten als Nationale Nederlanden en de Koninklijke Bibliotheek tot onze video-klanten rekenen. Van animatievideo tot bedrijfsvideo en van after movie tot.... verhuisvideo! 

Aan de slag met jouw verhuisvideo!

Een verhuisvideo is een gave manier om een verhuizing te communiceren. Je kunt hier veel meer elementen in kwijt dan op een kaart en je laat de kijker de sfeer van het nieuwe pand alvast proeven. Laat zien waar je trots op bent, hoe de verhuizing is verlopen of de reden waarom voor een nieuwe locatie gekozen is. Onze videoproducer adviseert je graag over de perfecte invulling van jouw verhuisvideo!

Als jouw wensen en ideeën bekend zijn, maakt de videoproducer een plan voor jouw verhuisvideo. Vervolgens spreken we een draaidag af en gaan we filmen op locatie(s). Onze videoproducer kan fantastische drone videobeelden maken om de omgeving van het nieuwe adres op een prachtige manier over te brengen. 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Breda en bent je toe aan een verhuisvideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een verhuisvideo laten maken?


Neem contact op met Donny de Vries


Bel: +31(0)10 - 435 07 50