Video voor stichtingen Maassluis.

Video voor stichtingen


Je wilt een mooie video voor je stichting laten maken?


Of je nu een multinational bent of een stichting, video is altijd een goed idee! Je kunt het publiek op een eigen en effectieve manier informeren, overtuigen en/of activeren. Een video voor je stichting laten produceren? Dan ben je bij The MindOffice aan het juiste adres!

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, (video) content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat. 

Aan de slag met een video voor jouw stichting!

Met een video trek je de aandacht, word je gezien en kun je van alles bereiken. Zo kun je een video over een jubileum maken, maar ook over een promotionele activiteit van jouw stichting.

Als je The MindOffice kiest als productiepartner, beginnen we het proces met een goed gesprek waarin jouw verwachtingen, doelen en eventuele marketingstrategie duidelijk worden. Wij werken dit vervolgens uit tot een videoconcept. Daarin denken we ook op het gebied van strategie met je mee, zodat de film straks oplevert wat jij voor ogen had. Zo kun je soms beter voor een reeks video's kiezen dan voor één uitgebreide promo. Uiteraard adviseert onze videoproducer je graag over de mogelijkheden!

Dus is je stichting gevestigd in de buurt van Maassluis en bent je toe aan een mooie bedrijfsvideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een video voor je stichting laten maken?


Neem contact op met Donny de Vries


Bel: +31(0)10 - 435 07 50