Videoboodschap Zoetermeer


Laat een videoboodschap produceren!

Spreek je achterban direct aan met een goed geproduceerde videoboodschap! The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van Zoetermeer gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van videoboodschappen. Wij hebben hier veel ervaring mee en gaan graag voor je aan de slag!

  • Video wordt steeds belangrijker
  • Gebruik van video stimuleert SEO
  • Presenteer jouw bedrijf op een leuke manier
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen

Hoe gaaf is het om zelf uw personeel te motiveren? Of een nieuw product of dienst persoonlijk uit te lichten? Het is natuurlijk heel belangrijk dat als er tijd gemaakt is in de overvolle agenda van b.v. de CEO of de burgemeester dat er snel en adequaat gehandeld kan worden. Je kunt ons deze kostbare tijd toevertrouwen en maken er een professionele boodschap van! Vele Bekende Nederlanders gingen je voor!

Onze aanpak bij videoboodschappen

Het idee voor een goede bedrijfsfilm wordt uitgewerkt door onze videoproducer. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de productie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige videoboodschap.

Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap. Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!    

Een videoboodschap voor jouw bedrijf

Een goed geproduceerde videoboodschap is bij uitstek geschikt als marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte bedrijfsfilm. Juist het vakmanschap van Dirk Jan en het creatieve team om hem heen leiden tot een bedrijfsvideo waar je meer dan trots op kan zijn! 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Zoetermeer en bent je toe aan een mooie bedrijfsfilm? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een videoboodschap laten produceren?

Neem contact op met Donny de Vries

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Projecten

Waal Bouw
Waal Bouw

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriƫntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams