Video's voor scholen Poeldijk


Je wilt een video voor je school laten maken?

Of het nu gaat om jaarverslagen, het winnen van nieuwe leerlingen of bijvoorbeeld het realiseren van een online leeromgevingen, The MindOffice kan video op leuke en slimme manieren inzetten voor iedere school!

  • Beeld scoort beter dan tekst bij jongeren
  • Deze content gaat lang mee
  • Breng op een leuke manier een boodschap over
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen

Aan de slag met jouw video!

Het begint allemaal met een steengoed idee, dat we samen met jou bedenken en wij helemaal uitwerken tot een videoconcept. We denken daarin ook met je mee op het gebied van strategie, want één video is leuk, maar het is natuurlijk wel handig als het ook oplevert wat je voor ogen had. Idealiter maken we een reeks video's in lijn met jouw marketingstrategie, zodat we écht iets kunnen bereiken. Natuurlijk kun je ook zeker je punt maken met één mooie film. Onze videoproducer adviseert je graag over de mogelijkheden.

Onze aanpak bij videoproducties

Het idee voor een goede 'schoolfilm' is van tevoren bedacht en uitgewerkt door onze videoproducer. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de productie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige videoproductie van jouw school!

Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap. Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!    

Videoproducties als marketingmiddel voor jouw school

Een goed geproduceerde 'schoolfilm' is bij uitstek geschikt als duurzaam marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte video. Juist het vakmanschap van Dirk Jan en het creatieve team om hem heen leiden tot een bedrijfsvideo waar je meer dan trots op kan zijn! Daarnaast is het belangrijk om je bewust zijn van het feit dat één video waarschijnlijk geen wonderen zal verrichten. Voor optimaal resultaat werken we een marketingstrategie voor jouw onderneming uit en produceren we meerdere video’s zodat er een herkenbare lijn wordt getrokken. Denk hierbij ook aan website teksten, zoekmachineoptimalisatie en een duidelijke en herkenbare huisstijl. Niets moet, maar alles is mogelijk!

Dus is jouw school gevestigd in de buurt van Poeldijk en bent je toe aan een mooie 'schoolvideo'? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een video voor je school laten maken?

Neem contact op met Donny de Vries

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Projecten

Waal Bouw
Waal Bouw

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriƫntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams