Visitekaartjes laten ontwerpen Lisse.

Visitekaartjes laten ontwerpen


Wij zijn The MindOffice


Wilt u een persoonlijk ontworpen visitekaartje? The MindOffice kan u daar als geen ander bij helpen! The MindOffice is gelegen in de buurt van Lisse. Het team bestaat uit jonge en enthousiaste ondernemers, ieder met een eigen expertise op het gebied van concept, design en development. Onze art director heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van visitekaartjes en zorgt er voor dat deze perfect bij u en uw bedrijf past! 

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze art director worden uw kernwaardes en die van uw bedrijf in kaart gebracht. Het visitekaartje is immers een verlengstuk van uzelf. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat u zich onderscheidt van de massa en draagt bij aan de wijze waarop men naar u kijkt.

"Uw visitekaartje is iets waar u trots op moet kunnen zijn. En wij helpen u daar graag bij!" 

Natuurlijk kunnen wij ook een nieuwe huisstijl ontwerpen dat terug kan komen in uw visitekaartje. En ook voor het ontwerpen van uw andere drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Dus is uw bedrijf gelegen in de buurt van Lisse en kijkt u uit naar een nieuw visitekaartje? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice.

 

Projecten

Club Vers

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Europe Steel Center

Marcel van Dijk

3Dmakelaars

MarTest Cambrian

Metaltop

Building Human TalentNeem contact op


Neem contact op met Michel van Velzen


Bel: +31(0)10 - 435 07 50