.

Vlaardingen24 klaar voor de toekomst

Door The MindOffice  29 juni, 2014 Het zal de trouwe lezers van Vlaardingen24 niet zijn ontgaan dat er een aantal veranderingen zijn doorgevoerd.


Het zal de trouwe lezers van Vlaardingen24 niet zijn ontgaan dat er een aantal veranderingen zijn doorgevoerd. Allereerst heeft de website een totaal nieuw uiterlijk gekregen. Nieuwe kleuren, een ander lettertype voor zowel de koppen als de tekst en een gloed nieuw en eigentijds logo. 

Er zijn al meer veranderingen te zien, zo vindt u rechts op de website een lijstje met de best gelezen verhalen en een lijstje met de verhalen waarop het meest is gereageerd. Ook is de website nu 'responsive', hij past zich automatisch aan het scherm aan waarop u hem bekijkt, U ziet dus op uw mobiele telefoon heel iets anders dan op uw laptop! Op uw laptop is bijvoorbeeld het menu nog aan de linkerkant te zien; op een tablet of mobiele telefoon bereikt u het menu door op het zeshoekje te klikken onder het nieuwe 24-logo.

Veel is natuurlijk ook vertrouwd gebleven. De inhoud bijvoorbeeld, die gaat uiteraard nog altijd over het wel en wee van de Haringstad. Langzaam maar zeker zult u bij het lezen van verhalen gaan zien dat onder die verhalen linkjes verschijnen naar verhalen over hetzelfde onderwerp. Mocht u eens iets gemist hebben, dan kunt u eenvoudig terug in de tijd!

De kolom met de verhalen is iets breder geworden en, zoals al gezegd, het lettertype is veranderd. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat Vlaardingen24 nog pretttiger leesbaar is. 

www.vlaardingen24.nlOntvang onze nieuwste content als eerste.

E-mailadres*