Voogt Pijl & Partners
Voogt Pijl & Partners

Een identiteit met lef, karakter en leiderschap

Voogt Pijl & Partners

De visuele identiteit van Voogt Pijl & Partners paste al lang niet meer bij dit “boutique consultancy bureau” uit Amersfoort. Gelukkig mochten wij een make-over verzorgen! We ontwierpen een huisstijl met zelfverzekerde kleuren en bouwden een moderne website met videoheader. Deze consultants zijn klaar voor de toekomst!
Het resultaat is een frisse, overzichtelijke en strakke site. Een site die laat zien wat de kernwaarden zijn van Voogt Pijl & Partners, zowel richting opdrachtgevers als richting potentiële nieuwe collega’s: lef, karakter en leiderschap.
Voogt Pijl & Partners
Header

De uitdagingAls boutique adviesbureau richt Voogt Pijl & Partners zich specifiek op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector. De samenstelling van het team is veranderd door de groei die het bureau heeft doorgemaakt. Het team is verder verjongd en daarmee is er een stevigere basis en betere balans. Aan ons de uitdaging om deze verjongingsslag ook door te voeren in een nieuwe website voorzien van een nieuw logo en een frisse en eigentijdse  huisstijl.

pay-off
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Rebranding visuele identiteitVoor VP&P was het hoog tijd voor een nieuw gezicht. We ontwierpen een nieuw logo, een frisse huisstijl en een moderne website. De wens was om de visuele identiteit en het merk van het bureau te laten aansluiten bij wie zij zijn en waar ze voor staan. Ook moest het naadloos in te passen zijn in het digitale landschap van vandaag de dag. Het oude logo was bijvoorbeeld veel te lang om goed op LinkedIn te gebruiken, daarom hebben we gekozen voor een vierkant beeldmerk met een los woordmerk. Deze kunnen los van elkaar gebruikt worden zonder de herkenbaarheid te verliezen.

Online identiteitDe nieuwe site laat ook beter zien hoe het is om te werken bij het bureau. Met impressies van de werkzaamheden, maar ook van de bedrijfsuitjes en de vrijdagmiddagborrel. “We bieden een team van collega's die onderlinge verbinding hoog in het vaandel hebben staan en waarin we elkaar stimuleren het beste uit onszelf te halen”, vertelt Witte. “Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag met vraagstukken die hoog op de agenda van de opdrachtgever staan. We innoveren organisaties en pakken wet- en regelgeving aan met de inzet van slimme technologie. Natuurlijk bieden we ook alle mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen of te verdiepen.” Witte besluit: “We hopen dat deze site mensen triggert om ons te leren kennen.”

website
“The MindOffice heeft ons begeleid in dit hele traject, van concept, uitwerking en oplevering.”

PromotieclipVoor de lancering van het nieuwe logo en de vernieuwde website maakten wij deze promoclip.

Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

Volgende Case

Dailyflex

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams