Website laten ontwerpen Oostvoorne


Je wilt een mooie website laten ontwerpen?

Wil je een website laten ontwerpen die goed bij je bedrijf past? The MindOffice is gelegen in de buurt van Oostvoorne en is gespecialiseerd in het ontwerpen én ontwikkelen van een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Samen aan de slag met jouw nieuwe website!

Mensen zijn vergroeid met hun smartphone en gewend om de informatie die zij zoeken binnen een paar seconden te verkrijgen. Een website is daarom onmisbaar voor vrijwel iedere onderneming. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig een eigen website opzetten, bijvoorbeeld via Wordpress. Een groot voordeel voor de ondernemer met een kleine portemonnee, maar een groot nadeel voor wie zich probeert te onderscheiden. En dat terwijl het laten ontwerpen van een website niet per definitie duur hoeft te zijn.
 
The MindOffice gelooft in de effectiviteit van een unieke website voor iedere onderneming. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, kan een website bij ons zowel in één keer worden betaald als op abonnementsbasis worden afgenomen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een goed website ontwerp

Een goed website ontwerp is niet toevallig ontstaan, maar vormgegeven op basis van de identiteit van een persoon, bedrijf, product of dienst. Op een goed ontworpen website is de huisstijl consequent doorgevoerd op iedere pagina en heeft elk detail de onverdeelde aandacht van de designer gekregen.

Na een gezamenlijke brainstormsessie vertaalt onze lead developer je ideeën en wensen naar een website. De website kun je beheren via ons eigen Content Management Systeem (CMS) Iris. Op deze manier heb je altijd zelf de controle over het beheer van je website! 

Natuurlijk kunnen wij ook Apps ontwerpen die perfect aansluiten bij je nieuwe website. Onze lead developer gaat graag voor je aan de slag!

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Oostvoorne en bent je toe aan een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een toffe website laten ontwerpen?

Neem contact op met Michel van Velzen

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriƫntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams