Website laten ontwerpen Rotterdam


Je wilt een mooie website laten ontwerpen?

Wil je een website laten ontwerpen die goed bij je bedrijf past? The MindOffice is gelegen in de buurt van Rotterdam en is gespecialiseerd in het ontwerpen én ontwikkelen van een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

  • Ontwerp in Sketch
  • Klikdemo via Marvel App
  • Website op maat
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Samen aan de slag met jouw nieuwe website!

Mensen zijn vergroeid met hun smartphone en gewend om de informatie die zij zoeken binnen een paar seconden te verkrijgen. Een website is daarom onmisbaar voor vrijwel iedere onderneming. Tegenwoordig kun je heel eenvoudig een eigen website opzetten, bijvoorbeeld via Wordpress. Een groot voordeel voor de ondernemer met een kleine portemonnee, maar een groot nadeel voor wie zich probeert te onderscheiden. En dat terwijl het laten ontwerpen van een website niet per definitie duur hoeft te zijn.
 
The MindOffice gelooft in de effectiviteit van een unieke website voor iedere onderneming. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, kan een website bij ons zowel in één keer worden betaald als op abonnementsbasis worden afgenomen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Een goed website ontwerp

Een goed website ontwerp is niet toevallig ontstaan, maar vormgegeven op basis van de identiteit van een persoon, bedrijf, product of dienst. Op een goed ontworpen website is de huisstijl consequent doorgevoerd op iedere pagina en heeft elk detail de onverdeelde aandacht van de designer gekregen.

Na een gezamenlijke brainstormsessie vertaalt onze lead developer je ideeën en wensen naar een website. De website kun je beheren via ons eigen Content Management Systeem (CMS) Iris. Op deze manier heb je altijd zelf de controle over het beheer van je website! 

Natuurlijk kunnen wij ook Apps ontwerpen die perfect aansluiten bij je nieuwe website. Onze lead developer gaat graag voor je aan de slag!

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Rotterdam en bent je toe aan een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Ook een toffe website laten ontwerpen?

Neem contact op met Cheyenne Ouwersloot

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Projecten

Aletta Wubben
Aletta Wubben
NederlandsCyberCollectief
NederlandsCyberCollectief
3Dmakelaars
3Dmakelaars
Van der Waay
Van der Waay
Restaurant Runway 26=08
Restaurant Runway 26=08
MMOX smart
MMOX smart
Brasserie Waalhaven
Brasserie Waalhaven
Voogt Pijl & Partners
Voogt Pijl & Partners

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriƫntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie


Veelgestelde vragen over Website laten ontwerpen

Waarom ontwerpen jullie in Sketch?

Wij ontwerpen onze webdesigns in Sketch, omdat dit al snel een realistisch beeld geeft voor onze klanten. Wij kunnen namelijk een impressie geven van alle kliks die er gedaan worden op de site. Op deze manier kunnen we makkelijker schakelen en doorpakken. 

Welke elementen hebben jullie nodig om te kunnen starten?

Mocht je al in het bezit zijn van een huisstijl, dan hebben wij alle huisstijlelementen nodig. Denk hierbij aan het logo, lettertypes, beeldmateriaal & visuele elementen. Ook is het fijn als de structuur van de website op papier staat, zodat wij weten hoeveel pagina's uitgewerkt moeten worden en waar ze naartoe linken.

Ontwerpen jullie de website ook voor verschillende devices?

Dat doen wij zeker! Vaak wilt de klant toch van te voren zien hoe de website op mobiel weergegeven wordt. Wij tekenen het daarom ook graag voor je in!

Bieden jullie ook webshops aan?

The MindOffice werkt met het snelstgroeiende webshopsysteem ter wereld: Shopify. Shopify wordt gebruikt door grote namen als Bose en Hallmark, maar is ook uitstekend voor de zzp'er en het mkb. Het systeem is snel, efficiënt en eenvoudig te gebruiken en uit te breiden. Zo kun je het kassasysteem eenvoudig koppelen via een iPad, zodat de voorraad altijd up to date is. Shopify kun je qua uiterlijk volledig naar jouw wensen aanpassen. Onze developers denken daar graag over mee en brengen samen met jou het doel, de toekomstplannen en de daaruit voortkomende strategie voor jouw Shopify-webshop in kaart.

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams