.

ZEl.nl in de stoel

Door The MindOffice  25 november, 2014 Marloes Botzen (28 jaar) en Debra Brouwn (48 jaar), communicatieadviseurs bij de Zorgorganisatie Eerste Lijn.


Wie zijn jullie en wat doen jullie?

Marloes Botzen (28 jaar) en Debra Brouwn (48 jaar), beiden communicatieadviseur bij de Zorgorganisatie Eerste Lijn. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de communicatie bij de ZEL. Dat betekent dat wij het communicatiebeleid bedenken en ontwikkele en hieraan uitvoering geven.

Hoe zijn jullie bij The MindOffice terecht gekomen?
Via Google! Na gesprekken met Michel van Velzen en Dimar van Overdijk en het opvragen van referenties, konden we niet anders dan voor hen kiezen.

Wat heeft The MindOffice voor jullie betekend tot nu toe?
De ZEL is begin dit jaar ontstaan uit een fusie en dit was voor ons het jaar van een nieuwe naam, nieuwe koers, nieuwe huisstijl, nieuwe website, etc. Bij The MindOffice hebben wij het traject uitgezet om een nieuwe huisstijl (incl. een nieuw logo) te ontwerpen en een nieuwe website te ontwikkelen.

Wat is de kracht van The MindOffice?
Bij The MindOffice krijg je het gevoel dat je constant ‘on top of the minds’ van de medewerkers bent. Ze denken mee, reageren snel en zijn heel flexibel. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren.

What is on your mind?
Wij zijn nu vooral druk bezig met de nieuwe organisatie in de regio onder de aandacht te brengen en duidelijk te maken wat eerstelijns zorgverleners in de regio van ons kunnen verwachten.

De vraag van Vanessa de Baan luidt: ‘Social Media is op dit moment echt een trend binnen ondernemend Nederland en daarbuiten. Gebruik jij al Social Media en hoe zet jij dat in? Heb je daarvoor een Social Media code voor de werknemers (als je die hebt). Wat heeft het jouw onderneming gebracht?’

Wij maken op dit moment gebruik van Twitter en heel beperkt van LinkedIn. Wij denken erover na om Social Media nog meer in te gaan zetten. We hopen dat Social Media ons vooral brengt dat we in beeld zijn. We willen onze communicatie via diverse kanalen verspreiden om zo de diverse doelgroepen te bereiken, Social Media is één van de kanalen die wij hiervoor gebruiken. 


Jouw vraag voor de volgende persoon in de stoel is…
Nog één maandje en dan is het 2015. Hoe kijk jij terug op 2014? En wat zijn je wensen voor 2015?

http://www.zel.nl 

Ontvang onze nieuwste content als eerste.

E-mailadres*