Logo's & huisstijlen

Uw logo en huisstijl moeten een afspiegeling zijn van uw bedrijf en uw ambities. Is uw huisstijl aan vernieuwing toe of bent u startende ondernemer en wilt u uw identiteit vormgeven? Wij kijken graag met u naar uw onderneming en vertalen uw visie naar een passende visuele identiteit.

De perfecte visualisatie
De visuele identiteit is het specialisme van Michel van Velzen, grafisch vormgever/Art Director bij The MindOffice. ‘’Na inmiddels ruim 12 jaar ervaring als grafisch ontwerper is het voor mij nog elke dag een uitdaging om samen met de klant tot een perfecte visuele doorvertaling te komen van hun wensen. Ik fungeer graag als verlengstuk van hun onderneming.’’

Het belang van een passende huisstijl
Een sterk logo en huisstijl is belangrijk voor de herkenbaarheid en is letterlijk het gezicht van de onderneming. ‘’Een logo en huisstijl zijn voor mij pas geslaagd als de klant het gevoel heeft dat zijn bedrijf naadloos binnen de branche past waarin hij opereert. Het consequent doorvoeren van de huisstijl naar diverse middelen, on- en offline zie ik altijd als een kunst, van visitekaartje tot website.’

 

Frisse en eigentijdse ontwerpen
Een onderneming bevindt zich in een continue veranderende markt en het is van belang dat de huisstijl en de identiteit die daaraan ten grondslag ligt, stabiel en niet te trendgevoelig is. Wanneer aan Michel wordt gevraagd wat voor ontwerpen hij maakt, legt hij uit: ‘’Ik sta open voor frisse en eigentijdse ontwerpen en streef naar een perfecte harmonie tussen vorm, kleur en typografie.’’ Voor zowel het vernieuwen van logo’s en huisstijlen als het ontwerpen van begin af aan kunt u terecht bij The MindOffice. 


Uw huisstijl bewaken
Wanneer er voor uw onderneming een passende huisstijl is ontwikkeld, is het belangrijk dat erop toegezien wordt dat deze consistent toegepast wordt. ''Een huisstijlhandboek is naar mijn idee dus ook de kers op de taart als het gaat om het documenteren van een huisstijl'', vertelt hij vastberaden.

"The MindOffice heeft Praktijk van Rietveld bijzonder goed geholpen met het ontwerpen van de huisstijl. Ik ben niet alleen erg tevreden over het resultaat maar ook over het proces om tot dit resultaat te komen. De unieke kracht van The MindOffice is dat ze laten zien dat creativiteit en betrouwbaarheid prima samen kunnen gaan!"
Praktijk van RietveldTer inspiratie... De tot standkoming van het nieuwe ZEL logo (Zorgorganisatie Eerste lijn)Vrijblijvend advies nodig?Uw logo en huisstijl moeten een afspiegeling zijn van uw bedrijf en uw ambities.
Michel van Velzen - Art Director
Praktijk van Rietveld
Dutch Anchor
Let's Print
Energylift
EMP Grafimedia
Van Zon makelaars