TMO-slide-1
TMO-slide-1
TMO-slide-1
Michel van Velzen

Art director / Regelneefmvanvelzen@themindoffice.nl
Michel van VelzenArt director / Regelneef
Dimar van Overdijk

Lead developer / conceptingdimar@themindoffice.nl
Dimar van OverdijkLead developer / concepting
Britt

Office support / Copywriterbritt@themindoffice.eu
BrittOffice support / Copywriter
Thomas

Developer
ThomasDeveloper
Cheyenne

Designer
CheyenneDesigner
Brad

Communicatie
BradCommunicatie

TMO-slide-1

Once upon a time...

Vier jaar geleden begon het allemaal; een stel jonge ondernemers in een oude garagebox met slechts een aantal laptops en minimale middelen. Dankzij veel ambitie, creativiteit en doorzettingsvermogen is onze onderneming in sneltreinvaart uitgegroeid tot The MindOffice zoals u die aan de Westhavenkade 46 treft.

How we roll

Dankzij drie expertises onder één dak – concept, design en development – kan The MindOffice de ‘gedurfde aanpak’ hanteren. Hierdoor kennen onze projecten in feite geen grenzen en worden ze verrijkt vanuit verschillende specialismes. Iedere opdracht behandelen wij met veel zorg en aandacht waarbij wij regelmatig schakelen met de opdrachtgever, zodat het uiteindelijke resultaat volledig naar de wensen van de klant is.

TMO-slide-1

TMO-slide-1

Newborn creatives

The MindOffice werkt graag met jong talent. Wij selecteren kandidaten zorgvuldig op creativiteit, ambitie, ervaring, aanleg en karakter en bieden hen een dynamische werkomgeving waar op verschillende vlakken geleerd en gewerkt kan worden.

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743