De Slimme Website

Een goede website is in deze tijd onmisbaar. Het is voor uw klanten een belangrijke bron van informatie over u en uw bedrijf. The MindOffice voorziet haar websites van de nieuwste technologie. Zo weet u zeker dat uw website nog een tijd mee kan en u uzelf onderscheidt van uw concurrenten.

Één website voor desktop, tablet en mobiel
Door de opkomst van mobiele apparaten zoals de smartphone en de tablet is het gebruik van het internet veranderd. Deze verandering zorgt ervoor dat websites voor elk mobiel apparaat toegankelijk moeten zijn. Bij veel websites is dit alleen nog niet het geval. Wilt een gebruiksvriendelijke website die altijd en overal goed zichtbaar voor uw doelgroep is? The MindOffice kan ervoor zorgen dat uw website zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarop de website wordt bekeken (responsive design). Daarbij is het ook mogelijk dat functies van de website meeveranderen met het apparaat waar de website op bekeken wordt (adaptive design).

Uw eigen vormgeving
Bent u geïnteresseerd in De Slimme Website en wilt u uw huisstijl behouden? Dan kunt u kiezen voor een custom design site. Uw website wordt dan voor u op maat gemaakt en heeft alle functionaliteiten die bij De Slimme Website horen. Wanneer u naast een website ook een nieuwe huisstijl voor uw bedrijf wilt, is dat ook mogelijk bij The MindOffice.

Eenvoudig te beheren
De Slimme Website wordt geleverd met een uitgebreid, gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Via het systeem is het eenvoudig om uw website zelf bij te houden. Met het CMS kunt u zelf de keuze maken om ook andere informatie te beheren zoals uw online marketing, administratie, analyses, administratie en nog veel meer. Dit alles is mogelijk zonder technische kennis. Uw website is binnen voor u het weet weer up-to-date. 

Hoog in Google met uw website
Een website is essentieel om in Google vindbaar te zijn voor uw doelgroep. Wanneer het lukt om hoog in Google te komen, neemt het bezoek aan uw website aanzienlijk toe en daarmee vaak ook de verkoop. Door middel van SEO (Search Engine Optimization) kan The MindOffice uw website goed vindbaar maken.


Vrijblijvend advies nodig?"Één website voor desktop, tablet en mobiel."
Michel Dierks - Web Developer
IKV
Energylift
Dibo verlichting
LOEKSGOED - Interior Design Agency