SEO

Wilt u meer opvallen in de Google zoekresultaten? Door handig gebruik te maken van SEO kunt u hoger in Google komen. The MindOffice kan u hierbij helpen.

Search Engine Optimization
Wanneer het lukt om hoog in Google te komen, neemt het bezoek aan uw website toe en daarmee ook vaak de verkoop. Er zijn verschillende methoden die uw vindbaarheid en plaats in Google beïnvloeden, bijvoorbeeld door het herschrijven van content of de structuur van de website te verbeteren. The MindOffice maakt eerst een analyse van uw website om erachter te komen hoe de huidige situatie is en hoe deze verbeterd kan worden. Door optimaal gebruik te maken van SEO methoden (zonder te betalen) verbeteren we uw positie in Google. U kunt ook direct bovenaan komen via het online advertentieprogramma van Google: Google Adwords.

Advies op maat
We kunnen u op weg helpen om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. Allereerst maakt The MindOffice een analyse van uw website en brengt vervolgens een advies uit. Wanneer u het hiermee eens bent, voeren we dit uit. Wanneer u behoefte heeft aan een nieuwe website die u zelf kunt beheren (CMS) en hoog scoort in Google (SEO), is dit ook mogelijk.   

Een website compleet met SEO en CMS
Het is ook mogelijk om een website of webshop voor u te bouwen. The MindOffice levert alle websites en webshops geoptimaliseerd af. Hierbij zit ook een CMS (Content Management Systeem) waarmee u uw website kunt beheren en eventueel andere informatie zoals online marketing, administratie en nog veel meer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan hiernaast uw vraag in en u krijgt antwoord binnen één werkdag.

 


Vrijblijvend advies nodig?"Samen gaan we op zoek naar de beste strategie."
Michel Dierks