Niet goed leesbaar? Klik hier
Re Minder .

Creatieve update vanuit The MindOffice
 

Yes, het voorjaar is begonnen .

Terwijl de dagen langer worden en de temperaturen beginnen te stijgen, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat we ons op de goede weg bevinden van 2024.

Bij The MindOffice hebben we de afgelopen maanden namelijk niet stilgezeten. Integendeel, we hebben keihard gewerkt aan een groot aantal projecten. Van rebrandings tot websites, social media en zelfs het opzetten van onze eigen rebranding - het waren drukke, maar positieve tijden voor ons team.

Dus leun achterover en geniet van de opkomende lentezon - als deze ooit een keer doorbreekt -, dan nemen wij je in vogelvlucht mee door een aantal hoogtepunten van het afgelopen kwartaal.

Veel leesplezier,
The MindOfficers Nieuwe branding Prikkewater.


Wij genieten voorlopig nog even na van de succesvolle lancering van de nieuwe branding van Prikkewater. Tijdens het 45-jarig bestaan van Prikkewater werd de nieuwe branding feestelijk gelanceerd, en wij mochten erbij zijn. De gloednieuwe stijl staat voor prikkelen, bruisen maar vooral vieren! Een stijl die terugpakt op het verleden maar helemaal klaar is voor de toekomst. 

Nieuwsgierig naar de gloednieuwe look and feel die onze collega’s hebben ontworpen?
 
 Prachtbranding voor PolderPracht.


Op 1 juli opent UN1EK de deuren van een gloednieuwe opvanglocatie in Vlaardingen: PolderPracht. Deze nieuwe locatie wordt gevestigd in misschien wel de meest groene omgeving van de regio, de Broekpolder.

Een extra locatie vraagt natuurlijk om extra aandacht. Want hoe zorg je ervoor dat een gloednieuwe plek on top of mind blijft bij ouders, kinderen hier graag komen spelen, maar vooral nieuwe collega’s willen werken? Daarom is ons team de afgelopen periode bezig geweest met een gloednieuwe branding om PolderPracht extra in het zonnetje te zetten, inclusief herkenbare iconen en animaties.
 
 Vacature alert: Algemeen directeur Koninklijke Bibliotheek.


De Koninklijke Bibliotheek is op zoek naar een nieuwe Algemeen directeur. Geen makkelijke rol om te vervullen, en dus kon deze vacature wel wat extra zichtbaarheid gebruiken. Een opdracht waar we bij The MindOffice wel raad mee weten.

Om de Koninklijke Bibliotheek te ondersteunen in dit vraagstuk, hebben we een nationale vacaturecampagne opgezet. We verdiepten ons in de ideale kandidaat en zijn/haar gedrag: Via welke kanalen kunnen we deze kandidaat het beste bereiken? We ontwierpen on- en offline banners en zorgden voor extra online aanwezigheid. Als grote aandachtstrekker plaatsten we een vacatureadvertentie in NRC en de Volkskrant.

Meer weten over hoe Online Marketing jou kan helpen bij het vervullen van vacature(s)?

 
 Meet Melvin & Mandy.


Maak kennis met de nieuwste collega's van The MindOffice: Melvin & Mandy. 

De creatieve Melvin is begin dit jaar gestart als Designer en is een kei in het ontwerpen en opmaken van de visuele uitingen van onze klanten. Denk hierbij aan het maken van social posts, flyers en magazines. Jij bedenkt het, hij maakt het!

In maart is Mandy begonnen als Project Manager Marketing waar zij zich focust op de planning en coördinatie van klantprojecten voor social media, websites en advertenties. Daarnaast heeft zij een scherpe pen die je zeker terug gaat zien in onze tekstuele uitingen. 
 Madern in een modern jasje.


Met de recentelijke uitbreiding van Madern kon een vernieuwde website uiteraard niet achterblijven. Daarom zijn wij voor deze wereldwijde koploper aan de slag gegaan om de website futureproof te maken. En met succes, want het blijft niet bij één website.

Op de achtergrond werken we momenteel aan de Careers-pagina van Madern én we nemen de website van een zusterbedrijf onder handen. Een samenwerking waar we enorm trots op zijn!

 
 Hoera, KNMG 175 jaar!.


De Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst - ofwel KNMG - viert dit jaar haar 175-jarig jubileum. Een mijlpaal die het zonder twijfel verdient om in het zonnetje gezet te worden.

KNMG weet wel hoe ze een jubileumjaar moeten aanpakken en wij mogen ze helpen de slingers op te hangen! We ontwierpen een feestelijk jubileumlogo en vertaalden dit door naar flyers, social media posts en banners. Ook gingen we aan de slag met AI-themabeelden voor kwartaarlijkse congressen. 

Heb jij binnnenkort een bijzondere mijlpaal die niet onopgemerkt voorbij mag gaan? Wij helpen je graag met design, drukwerk en online uitingen.


 
 Top of Mind: Nefemed.


Loading... Rebranding en nieuwe website Nefemed.

Nefemed is de belangenorganisatie van producenten, importeurs en handelaren voor medische hulpmiddelen en medische technologie in Nederland. Aan The MindOffice de taak om een volledige rebranding te realiseren, inclusief nieuwe website. En vervolgens gaan we ook nog aan de slag met de marketing.

Ons team is op de achtergrond al druk bezig met de voorbereidingen voor dit grote project. Houd daarom zeker onze socials in de gaten voor alle updates. Dit wil je niet missen!

 
 Bewust Veilig Dag 2024.


Woensdag 27 maart vond de jaarlijkse Bewust Veilig-dag plaats. Een terugkerend project waar we - samen met Stijlmeesters - enorm trots op zijn. In een eerdere editie realiseerden we een volledige rebranding en nu bouwen we jaarlijks verder op dit concept.

De nationale campagne genereerde deze keer een grote bereik dankzij het ontwerp van de Bewust Veilig-krant in vijf verschillende talen. Daarnaast ontwierpen we banners en social media posts om door het hele land aandacht te vragen voor veilig werken in de bouw- en technieksector.

Meer weten over Bewust Veilig-dag 2024?
 
 The MindOffice: Level up!.


Ook intern zitten we bij The MindOffice niet stil. Tussen alle aanvragen door zijn we druk bezig om onze eigen huisstijl een flinke upgrade te geven. Een krachtige power-up voor onze visuele identiteit, vol pixels en high scores. Een huisstijl die futureproof is, maar ons tegelijkertijd helemaal terugbrengt naar het gouden tijdperk van Tetris en Pac-Man. 

Houd onze website goed in de gaten voor alle ins en outs over onze eigen branding!
 


Volg onze social media!

linkedin icon linkedin icon linkedin icon linkedin icon


Wij nemen het over.


 
  Nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je af. themindoffice.nl