Niet goed leesbaar? Klik hier
Re Minder .

The MindOffice: een game changer in 2024
 

Ook in 2024 nemen wij het over .

Afgelopen jaar vierden wij ons 12,5-jarig jubileum: een mooie mijlpaal waar wij trots op zijn. Wij groeien en dat vergt focus en een strakke organisatie. Hier werken wij continu aan. Ook onze klanten en de markt ontwikkelen zich. Soms in rap tempo. Daarnaast willen we met het bedrijf een stap zetten richting high-end creatieve producties. Denk daarbij aan bijvoorbeeld award winning designs, development, online marketing, video’s en animaties. Hier hoort ook een vernieuwde branding bij. Onze nieuwe huisstijl kenmerkt zich enerzijds door een ‘retro 8-bit’ uitstraling. Anderzijds past dit design 100% bij het pad dat we bewandelen. En het is een subtiele verwijzing naar de manier waarop The MindOfficers denken: in een voor iedereen begrijpelijke taal én met een digital mindset.

We hebben in 2023 nieuwe collega's mogen verwelkomen en begin 2024 krijgen we nog meer versterking. Nog interessanter is de toenemende wisselwerking en versterking tussen de disciplines binnen The MindOffice. We creëren en realiseren erop los, maar brengen al die energie ook samen in de meest prachtige en effectieve producties en campagnes. 

Ook voor het nieuwe jaar zitten we weer in de startblokken; The MindOfficers gaan nu even opladen om in januari weer te shinen.

Wij wensen je hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2024!

The MindOfficers De derde editie van de Discover is uit.


Ons nieuwe Discover magazine is gelanceerd! Dit is een productie van The MindOffice in samenwerking met Stijlmeesters. In de alweer derde editie van dit magazine blikken we terug op de hoogtepunten en bijzondere projecten van het afgelopen jaar. Hiermee tonen wij onze creativiteit en veelzijdigheid aan het grote publiek.
 
 The MindOffice nieuwe marketingpartner van Concreeto.


We beginnen 2024 goed want de experts van The MindOffice nemen alle marketingactiviteiten van Concreeto over. Het bedenken en uitwerken van verschillende campagnes, het beheren van de social media-kanalen en website, het vormgeven van allerlei communicatie-uitingen, en nog veel meer. Zo kan Concreeto zich volledig bezig houden met waar zij goed in zijn: hun uitzendkrachten aan de juiste bedrijven koppelen. 
Wij nemen het dus over! 
 
 Een bedrijfsfilm of videoanimatie laten maken?


Dat kan jouw bedrijf veel opleveren. Wil je bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht brengen, een evenement aankondigen of nieuw personeel werven? Of een uitlegvideo in animatievorm? Als communicatiebondgenoten maken wij voor jou een professionele video, waarmee jij de aandacht van jouw doelgroep pakt.
 


Volg onze social media!

linkedin icon linkedin icon linkedin icon linkedin icon


Wij nemen het over.


 
  Nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je af. themindoffice.nl