Bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm of videoanimatie laten maken? Dat kan jouw bedrijf veel opleveren. Wil je bijvoorbeeld een nieuw product onder de aandacht brengen, een evenement aankondigen of nieuw personeel werven? Of een uitlegvideo in animatievorm? Als communicatiebondgenoten maken wij voor jou een professionele video, waarmee jij de aandacht van jouw doelgroep pakt.

Neem contact met ons op!

Maak kennis met het next-level videoteam van The MindOffice en Stijlmeesters.

Waarom een bedrijfsfilm?

Veel bedrijven die met hun doelgroep willen communiceren, kiezen ervoor om een promotionele video of bedrijfsfilm te laten maken. Daar zijn verschillende redenen voor. Mensen zijn visueel ingesteld, wat een video al snel aantrekkelijker maakt dan een lap tekst. Bovendien kun je met een bedrijfsfilm meer vertellen. Beelden zeggen tenslotte meer dan woorden.

Een bedrijfsfilm of video is ook eenvoudig op verschillende kanalen te verspreiden: op je website en social media, bij narrowcasting of presentaties op events. Op die manier vergroot je jouw bereik nog verder. Video’s die mensen interessant vinden, delen ze bijvoorbeeld ook via hun eigen social media. En met een video op je website, eindig je doorgaans hoger in de zoekresultaten op Google. Dit zorgt dus voor meer verkeer naar jouw website.

Videoproductie op maat? Dit kunnen wij voor jou betekenen?

Bekijk de voorbeelden

Inspiratie opdoen? Bekijk de voorbeelden.

Hoe gaan wij te werk.

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken? Dan beginnen we met een kennismaking waarbij we jouw wensen en ideeën bespreken en deze samen concreet maken. Daarna gaan wij voor je aan de slag. We schrijven een script en voice-over tekst, stellen een callsheet op en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld voor de draaidag.

Op de afgesproken plek en tijdstip schiet onze cameraman de beelden die nodig zijn voor jouw video. Daarna is het tijd om jouw video tot leven te brengen. Naast zorgvuldige montage, verzorgen we waar nodig ook een fraaie vormgeving en vlotte animaties. Zo komen we uiteindelijk tot een mooie bedrijfsfilm die je helpt de doelen van jouw bedrijf te bereiken.

Mogen we aan de slag voor jouw bedrijfsfilm? Geef ons een belletje, stuur een mailtje of appje, of kom langs... Wij nemen het over! 

Neem contact met ons op!

Neem contact op en plan direct een afspraak.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren.

Waarom The MindOffice en Stijlmeesters?

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw bedrijfsfilm er professioneel uitziet. Gelukkig kunnen Stijlmeesters en The MindOffice je hierbij helpen. Door samen te werken en onze expertises te bundelen, komen we samen tot een videoproductie die aan alle wensen van jouw bedrijf voldoet. Samen maakten we al verschillende mooie videoproducties, voor uiteenlopende bedrijven. Ons portfolio varieert van:

  • Reportages over een project;
  • Sfeerimpressies van een event;
  • Interviews met specialisten;
  • Promotiefilms over een product of dienst;
  • Wervingsvideo’s voor personeel.
En misschien heb jij nog een ander idee? We weten zeker dat we ook jouw boodschap kunnen vertalen naar een pakkende en effectieve bedrijfsfilm.
The MindOfficers.
De koffie staat klaar!