menu sluiten
pink curve top

Wij nemen het over

Wij denken met je mee

Wij denken met je mee

denken met je mee

Via via een logo maken en je website laten bouwen door een creatieve kennis. Als je een bedrijf start en online aanwezigheid wilt opbouwen, is een website niet direct de eerste stap. Wij beginnen bij de basis en denken met je mee vanaf de conceptfase. Als je helder hebt wie je doelgroep is en wat de behoeften zijn, waarom zij bij jou vinden wat ze nodig hebben en wat je wilt uitstralen met je bedrijf, dan kunnen de eerste ideeën worden omgezet naar een concreet product. Je huisstijl, logo of beeldmerk, social media strategie, online advertising, de ontwikkeling en lancering van je website, wij denken met je mee. Van concept en creatie tot realisatie.

Nemen alles uit handen

Nemen alles uit handen

alles uit handen

Bij The MindOffice werken professionals met elk hun eigen expertise. Ons team groeit nog steeds en we blijven van elkaar leren. De ontwikkelingen en technologische trends in het digitale landschap houden we nauwlettend in de gaten. Wanneer we iets volledig hebben doorgetest en pilots hebben gedraaid, wijzen we onze klanten op de nieuwe mogelijkheden. Digitalisering en automatisering bieden inzicht, besparen tijd en kosten, creëren nieuwe zakelijke mogelijkheden en dragen bij aan de groei. Wij nemen alles uit handen en zorgen dat alle online kanalen goed zijn ingericht. Aansluitend verzorgen we ook offline materialen zoals flyers, stationery en magazines.

Het komt allemaal goed

Het komt allemaal goed

komt allemaal goed

Uitbesteden van onder andere online marketing, design, development en videoproductie, creëert rust. Ondernemers kunnen zich focussen op de core business. Omdat we regelmatig evalueren en rapportages delen, weten beide partijen waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. De doelstellingen zijn vooraf bepaald en de acties worden telkens daarop getoetst. Het komt allemaal goed als je samenwerkt met de professionals van The MindOffice. We zijn op elkaar ingespeeld en houden van uitdagingen die we samen kunnen oplossen. Hard werken doen we voor en achter de schermen. Onze klanten beoordelen ons met een 4,9 uit 5 sterren (Google review).

Over alles wordt nagedacht

Over alles wordt nagedacht

alles wordt nagedacht

Niet voor niets presenteren wij onszelf als een full-service reclamebureau & internetbureau. Over alles wordt nagedacht. Full-service is bij ons ook echt alles wat nodig is en daar doen we graag een schepje bovenop. We gaan all-in voor onze klanten. Of het nu gaat om een responsive website, het vullen en monitoren van social media kanalen, je blogpagina onderhouden, een videoproductie in onze eigen studio of een nieuwe huisstijl. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vak en hebben het digitale landschap zien veranderen tot wat het nu is. En we proberen daarnaast ook de toekomst te voorspellen. Vind ons op 20 minuten afstand van Rotterdam, in het Cincinnati Building in Vlaardingen.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.