menu sluiten
pink curve top

werkwijze

Wij zijn The MindOffice. Een reclamebureau en internetbureau met een full-service benadering en een sterke focus op creatie en realisatie. We ontwikkelen verrassende klantervaringen in geïntegreerde online en offline producten welke we continu analyseren en optimaliseren.

1
Kennismaking
& Oriëntatie.

We pakken een bak koffie, gaan rond de tafel zitten en inventariseren de wensen. We sparren over de bedrijfsdoelstellingen en de behoeften van de doelgroep. Samen bepalen we de omvang van het project en de benodigdheden voor een sterk merk.

Kennismaking
2
Brainstorm
& Concepting.

Met het gewenste eindresultaat in gedachten bepalen we de acties en vervolgstappen. Ons team begint het creatieve proces met het uitwerken van ideeën en een overkoepelende strategie. Ieder met een eigen inbreng en expertise.

3
Voorbereiding
& Beoordeling.

We brengen het hele plaatje in beeld: van budgettering tot aanpak en realisatie. We zien het als onze taak om jouw doelstellingen te vertalen naar concrete deliverables en eindproducten, passend bij de behoeften van de doelgroep.

4
Productie
& Uitvoering.

De taak- en rolverdeling is helder en iedereen werkt voor hetzelfde doel en resultaat. We zijn tegelijkertijd aan het ontzorgen, creëren en adviseren. We maken gebruik van de welbekende scrum methode en tussentijdse sprints met de deadline op ons netvlies.

5
Nazorg
& Optimalisatie.

Boven verwachting opleveren is onze missie. Flexibiliteit en service staan daarin voorop. Ook na het project blijven we optimaliseren en bijsturen. Onze uitgebreide dienstverlening belooft meer. Laat ons je adviseren en laat je merk groeien.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.