menu sluiten
pink curve top
Online marketing Online marketing

Online marketing.

Op het gebied van marketing maken we een verschil tussen offline marketingactiviteiten en online marketing. Alle marketing die je doet via het internet en online marketingkanalen valt hieronder. Via deze kanalen bereik jij jouw doelgroep en behaal je de doelen die je hebt opgesteld, zoals de naamsbekendheid vergroten, conversies en aantallen websitebezoekers. The MindOffice werkt aan online marketing vraagstukken van klanten en helpt ze met uiteenlopende activiteiten. Samen gaan we voor een optimaal resultaat en het behalen van jouw doelstellingen op het gebied van online marketing.

.

Online marketing bedrijf


Ben je op zoek naar een online marketing bedrijf voor jouw onderneming? The MindOffice is gevestigd in Vlaardingen in Zuid-Holland, dicht bij Rotterdam en Den Haag. Ons team gaat voor je aan de slag en zorgt voor meer online zichtbaarheid door zoekmachine-optimalisatie, marketing automation, e-mailmarketing, social media marketing en meer. We bieden inzicht en maken rapportages die je helpen bij het maken van beslissingen rondom je online marketing. Je producten of diensten online verkopen moet zorgvuldig worden begeleid. Alleen foto’s online zetten en een omschrijving toevoegen is niet meer van deze tijd. Het gaat om een totaalbeleving en inspelen op de behoeften van je klanten.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief

Slimme online marketing


slimme online marketingAls je met online marketing wilt beginnen, dan is het slim om dit vanaf moment één goedaan te pakken. Met een professioneel bureau als The MindOffice investeer je niet alleen in de online marketing zelf, maar ook in goede begeleiding en sterk advies. Wij draaien al meer dan 10 jaar mee in de branche en onze tevreden klanten behalen hun doelen en resultaten. Online marketing vraagt om expertise en vakmensen. Wij werken in een breed team van specialisten en we zijn al vroeg gestart met online marketing aanbieden in een tijd waar nog niet elke ondernemer er klaar voor was. Zo hebben we ervaring en kennis opgedaan en bieden we nu een totaalpakket aan onze klanten. Start vandaag nog met online marketing! 


Online marketing goed geregeld


Wij hebben een stappenplan ontwikkeld rondom het proces van online marketing. Alles start met een intake waarin we een inventarisatie doen van de marketing behoeften. Daarna is een nulmeting van belang om de huidige marketingprestaties in kaart te brengen. We scannen de huidige website en bepalen het startpunt. Daarop volgen de specifieke marketingactiviteiten die we meetbaar maken. Vanaf dat moment gaat je online zichtbaarheid groeien en blijven we de vinger aan de pols houden voor optimalisatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld met remarketing campagnes en social media begeleiding. Alles-in-één voor het gewenste eindresultaat dat met je meegroeit.

Op zoek naar een online marketing partij?

Deponeer je online marketing vraagstukken bij ons en wij gaan voor je aan de slag.

  • Daisy Bakker
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Online marketing
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.