menu sluiten
pink curve top

BagBooking

Niet alle projecten hebben een vooraf vastgestelde deadline met een concreet projecttraject. Bij sommige projecten moeten de betrokken partijen samen over onbetreden paden gaan, omdat het gewenste product of de op te leveren dienst nog niet bestaat. Dit is het geval bij de samenwerking tussen Bagbooking en The MindOffice, waarbij we samen toewerken naar een unieke dienst in Nederland.

HunterDouglas Fluxility

BagBooking.

BagBooking ontzorgt reizigers vanuit Nederland met hun "door to door" bagageservice. De bagageservice is voor iedereen in Nederland mogelijk. Ze koppelen de bagage los van jouw eigen reis. Het maakt niet uit of je reist met de auto, trein, motor, boot of vliegtuig. Bagbooking is ervoor iedereen en zorgt dat jouw koffers op jouw bestemming terecht komt en weer worden opgehaald.

  • Unieke dienst
  • Branding
  • Positionering
  • Technisch

Branding & Identity design.

Nadat het idee van Bagbooking aan ons was gepitcht was gingen wij met ons creatieve team aan de slag met het ontwikkelen van het merk en de visuele identiteit. Het logo en het beeldmerk is ontstaan uit een zorgvuldig schetsproces... Maatwerk voor de digitale snelweg. Bagbooking staat voor het vervoeren van koffers, wat reizigers ontzorgt. Waardoor mensen met een glimlach op reis gaan en tevreden zijn met deze online oplossing. Al deze elementen wilden wij terug laten komen in het logo. De focus van het logo ligt bij de twee o's van Bagbooking. In het logo kun je verschillende aspecten zien. Boven de twee o's zie je een hand die een koffer sjouwt, eronder sluit de koffer en je ziet twee ramen van een vliegtuig. Maar door deze elementen zie je in de twee o's ook een glimlachend gezicht van een tevreden en blije klant die reist zonder bagage.

User Experience en Webdesign.

Het was de wens van de oprichters van Bagbooking om het de reiziger zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom creëerden wij een user experience dat aan duidelijkheid niets te wensen overlaat. De klant kan uit 3 formaten koffers kiezen; small, medium en large. Small is tot en met een gewicht van 23 kg en medium en large tot en met 30 kg. Wie het korte en heldere proces doorloopt, krijgt direct een prijsvoorstel voor het laten vervoeren van zijn of haar koffers.

Volledige boekingsmodule.

Wat ooit begon als een simpel offerteformulier groeide al snel uit naar een volledige boekingsmodule. In nauwe samenwerking met een "special operations" team bij een van s'werelds grootste vervoersbedrijven, ontwikkelde we in korte tijd een full-service boekingsmodule. De module voorziet in het opvragen van prijzen, inplannen van de boeking en het vervolgens volgen van de bagage door heel Europa.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
Lanceringvideo.

Een belangrijk onderdeel van de lancering van Bagbooking is de lanceringsvideo. Omdat Bagbooking een nieuw bedrijf is, is het van groot belang dat bij naar buitentreding (via social media) mensen meteen kunnen zien wat Bagbooking inhoudt en waar ze voor staan. Aan ons de taak om in een pakkende lanceringsvideo van één minuut het gehele concept te vertellen. En als je het ons vraagt is het goed gelukt! Beeld zegt nog altijd meer dan duizend woorden.

Infographic.

Naast het logo-ontwerp en de lanceringsvideo, zijn we voor Bagbooking ook aan de slag gaan met een infographic. Aan ons de uitdaging om het gehele proces van Bagbooking in kaart te brengen door middel van een infographic. De bezoekers van de website kunnen alleen al door het door ons ontworpen beeldmateriaal zien wat Bagbooking inhoudt en wat het proces is. Omdat het een startend bedrijf is, was er nog geen beeldmateriaal, waardoor elke stap door ons geïllustreerd werd. Deze illustraties kunnen wij weer verder gebruiken in onder andere de social media-uitingen van Bagbooking.

Meet the Bagbooking team.

Deze nieuwe door-to-door-bagageservice is opgericht door John Ewbank, Bart Timmer, Guido van Deursen en Pascal de Koning, wiens directie sinds 2020 aangevuld is met Con Questa-oprichters Janneke Palmen en Patrick Smit. Het ultieme doel van Bagbooking is om een andere reisbeleving en meer reisgemak te realiseren voor iedere Nederlander binnen de EU. Uiteindelijk wil Bagbooking uitgroeien tot dé bagageservice tussen alle landen in Europa.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.