menu sluiten
pink curve top

Online marketing.

Online marketing.

Strategie, inzicht en meetbare resultaten.

Deponeer je online marketing vraagstukken bij ons en wij gaan voor je aan de slag. We laten je online zichtbaarheid groeien met zoekmachine optimalisatie, marketing automation, e-mailmarketing, social media marketing en meer. We bieden inzicht en maken rapportages en gaan samen voor optimaal resultaat.

Neem contact met ons op
Of ontdek onze werkwijze voor online marketing

Werkwijze.

Diensten.

Diensten.

SEO / Zoekmachine optimalisatie.

Zorg dat jouw website goed gevonden wordt op zoekmachines als Google. Ga aan de slag met SEO en stel realistische doelen. The MindOffice neemt de SEO van jouw website graag van je over!

Een SEO-traject is een samenwerkingstraject. Samen met onze online marketeer breng je de doelen in kaart en bepaal je op welke relevante zoektermen je gevonden wilt worden. Daarna volgen een nulmeting en een technische check. Zoekmachines vinden het namelijk belangrijk dat jouw website aan een aantal technische eisen voldoet. Vervolgens wordt er maandelijks nieuwe content op de website geplaatst, bijvoorbeeld in de vorm van blogs of landingspagina's. Iedere maand analyseert onze online markteer de statistieken en op basis daarvan bepaalt hij de aanpak voor de komende maand. Zo werken wij gezamenlijk naar een website die goed gevonden wordt!

Lees meer
Social Media.

Social media is belangrijk voor jouw bedrijf, maar je hebt zelf geen tijd of zin om content te verzorgen? Of het nu gaat om teksten, visuals of video's, The MindOffice neemt het maken van jouw social media content graag van je over!

Social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, etc.) is voor veel bedrijven ontzettend belangrijk. Goede content is dan een investering die zich terugbetaalt. The MindOffice werkt geen social media strategieën uit en zal ook niet heel de dag zitten chatten met jouw klanten. Wel kunnen wij jouw social media kanalen voorzien van relevante content. Weet zeker dat jouw posts tot in de puntjes verzorgd zijn en zet onze tekstschrijver, videoproducer of designers aan het werk met jouw idee! Dankzij deze unieke content groeit niet alleen de connectie met jouw doelgroep, maar krijg je ook waardevolle inzichten in de voorkeuren van jouw netwerk!

Lees meer
Website optimalisatie.

Mensen komen op je website, maar gaan niet over tot actie. Wat nu?! Het antwoord is simpel: verbeter de website! The MindOffice neemt het optimaliseren van jouw website graag van je over!
Je doet zo je best om meer conversie uit je website te halen, maar het levert nauwelijks iets op? Dan moet er dus iets veranderen! Ga samen met onze online marketeer aan de slag met een optimalisatie traject en realiseer een website die aansluit bij jouw doelen! We duiken in de statistieken van jouw website en kijken waar en wanneer bezoekers afhaken. Samen met de klant overleggen we waar de mogelijkheden liggen en testen we of veranderingen ook echt tot verbeteringen leiden.

Wel een goede website, maar te weinig bezoekers? Kies dan voor een SEO-traject!

Lees meer
Online adverteren.

Een groot en verfijnd bereik, dat is online adverteren! Advertenties op Google, Facebook, Marktplaats en veel meer. The MindOffice neemt het online adverteren graag van je over!

Er is geen marketingmiddel zo efficiënt als online adverteren. Je kunt je doelgroep heel verfijnd bepalen én bereiken, en dat tegen relatief lage kosten. Daarnaast zijn online advertenties per dag in- en uit te schakelen. Super flexibel dus! Bovendien kun je op allerlei plekken op het web adverteren. Van Google tot Marktplaats en van Facebookcampagnes tot banners op websites. Natuurlijk moet je wel weten wat je doet. Ga samen met onze online marketeer aan de slag, vertel wat jij wilt bereiken en laat hem een advertentiestrategie uitwerken. Zo gaat jouw geld echt alleen naar advertenties voor jouw doelgroep!

Lees meer
Webcare.

Webcare, het reageren op klanten via de online kanalen.

Hoe reageer jij op jouw klanten via de online kanalen? Webcare gaat om het reageren op jouw klanten via de online kanalen. Denk hierbij aan het reageren op vragen en reacties die bij social media posts worden geplaatst, vragen die via je een inbox binnenkomen en klanten die reageren via je chatbot op je website.
The MindOffice helpt jou met het uitdenken van de beste strategie om webcare in te zetten. Merk jij bijvoorbeeld dat het nog steeds lastig is om op klanten te reageren? Wij denken voor jou de volgende punten uit:

• Met welke toon reageer je via social media op de klant?
• Wat kan wel qua emoticons en wat kan niet?
• Hoe ga je met klachten om via social media?
• Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw posts nog meer interactie trekken?
• Waar kun je een chatbot voor gebruiken?

Dit zijn voorbeelden van webcare. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Lees meer
Content creatie.

Vertel het verhaal van jouw onderneming met woorden en beelden die een goede indruk achterlaten. Oftewel: zorg dat je content tot in de puntjes verzorgd is! The MindOffice neemt het creëren van jouw content graag van je over!

Website teksten, blogs, animaties, whitepapers, video's, infographics... Het zijn fantastische middelen om te communiceren, maar het succes hangt wel samen met de kwaliteit van de content. Omdat het schrijven van goede teksten, maken van toffe videoproducties en creëren van passende visuals allemaal specialisaties op zich zijn, is het heel logisch dat je dergelijk vakwerk uitbesteedt aan professionals. The MindOffice heeft deze professionals in huis en kan je op alle content-fronten van dienst zijn!

Lees meer
E-mailmarketing.

Relevante e-mail marketing bindt klanten aan jouw bedrijf en verhoogt de conversie. Denk aan nieuwsbrieven, promoties of gepersonaliseerde berichten. The MindOffice neemt het e-mail marketingtraject graag van je over!

Met e-mails die aansluiten bij de interesses van de (potentiële) klant, vergroot je de kans dat deze gelezen worden en daadwerkelijk tot acties leiden. E-mail marketing kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kun je promo's in één keer naar een groot aantal adressen sturen, maar ook specifieke klanten op basis van een aankoop benaderen. Door gebruik te maken van een contactpersonenlijst richt je je tot mensen wiens vertrouwen je al hebt gewonnen, en hoef je relatief minder moeite te doen om omzet te halen. E-mailmarketing kan grotendeels geautomatiseerd worden!

Lees meer
Wat kunnen we nog meer voor je betekenen.

Als full-service reclamebureau & internetbureau bieden we services die je merk krachtig neerzetten en laten groeien. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen ontwerpen en lanceren. Juist voor de groei en consistentie is een doordachte strategie nodig. Je online zichtbaarheid monitoren, meten en aansturen, campagnes ontwikkelen en je doelgroep verrassen met video. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.