menu sluiten
pink curve top
digital agency digital agency

Full service digital agency.

27-01-2023 6 minuten

The MindOffice is een full service digital agency dat zich richt op het bieden van een breed scala aan digitale diensten aan zijn klanten. Dit kan variëren van conceptontwikkeling en design tot webdevelopment en online marketing. Een full service digital agency is een one-stop-shop voor al jouw digitale behoeftes en kan je helpen bij het bouwen van een sterke online aanwezigheid voor je bedrijf, merk of dienst. The MindOffice doet dit inmiddels bijna 12,5 jaar vanuit ons kantoor (Cincinnati building) in Vlaardingen, vlak bij Schiedam en onder de rook van Rotterdam..

Michel van Velzen Door Michel van Velzen

Reclamebureau vs. digital agency

In de beginjaren van The MindOffice noemden wij ons zelf vooral een ‘reclamebureau’. Een creatief bedrijf dat zich richt op het creëren van reclamecampagnes voor onze klanten. Dit kan variëren van het ontwikkelen van televisie- en radiocommercials, printreclame, billboards, enz. Een digital agency daarentegen richt zich specifiek op online marketing en online reclame. Dit kan variëren van het ontwerpen en ontwikkelen van websites en apps, zoekmachineoptimalisatie (SEO), sociale media marketing, e-mailmarketing, pay-per-click (PPC) advertenties, enz. Terwijl een reclamebureau zich meestal op traditionele reclamemethoden richt, is een digital agency gericht op het gebruik van technologie en internet om merken te helpen, groeien en verbinden met hun doelgroep. The MindOffice is in de afgelopen jaren doorontwikkeld in deze full-service benadering met een breed scala aan diensten.

De voordelen van een full service digital agency

Een van de voordelen van een full service digital agency is dat je niet hoeft te zoeken naar verschillende bedrijven voor elk aspect van jouw digitale aanwezigheid. In plaats daarvan kun je alles regelen via één bedrijf, wat tijd en geld bespaart. Bovendien werken onze professionals binnen onze full service digital agency nauw samen. Zo is iedereen op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, waardoor we in staat zijn om efficiënte en effectieve oplossingen te bieden voor jouw bedrijf.
 
Een full service digital agency kan je helpen bij het creëren van een sterk concept voor jouw bedrijf, merk of dienst. Dit kan variëren van het ontwikkelen van een logo, een pay-off en huisstijl tot het creëren van visuele elementen voor je website en sociale media. Een full service digital agency kan ook helpen bij het ontwerp en de ontwikkeling van jouw website, waaronder responsive webdesign, e-commerce oplossingen, en het implementeren van content management systemen zoals Wordpress of ons IRIS-CMS.

3-trapsraket ‘Wij nemen het over.’

Onze werkwijze is gebaseerd op 3 stappen: 
  • Branding als fundament, 
  • Techniek als constructie en 
  • (Online)markering als aankleding.

1. Branding als fundament: 
In de eerste stap richten we ons op het creëren van een sterk merk voor jouw bedrijf. Dit omvat het ontwikkelen van een merkidentiteit, waaronder een logo en pay-off, kleurenschema en tone of voice. We analyseren jouw doelgroep en concurrenten zodat we een uniek merk kunnen creëren dat zich onderscheidt in de markt.
 
2. Techniek als constructie: 
Nadat we het fundament van jouw merk hebben gelegd, richten we ons op de technische aspecten van jouw digitale aanwezigheid. Dit omvat het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke en responsive website, evenals het implementeren van technologieën zoals SEO en CRM. Onze developers zorgen ervoor dat de technische constructie van jouw website in lijn is met de branding en de doelstellingen van jouw merk.
 
3. Marketing als aankleding: 
In de derde en laatste stap richten we ons op het aankleden van jouw merk en techniek met effectieve online marketingstrategieën en diverse communicatiemiddelen. Dit omvat social media marketing, email marketing, PPC-advertenties en contentmarketing.

Originaliteit en onderscheidend vermogen

The MindOffice is een bureau met een sterke focus op creativiteit dat zich richt op het ontwikkelen van unieke en originele ideeën en oplossingen voor haar klanten. Dit kan variëren van het ontwerpen van een merkidentiteit en campagnes tot het ontwikkelen van innovatieve digitale oplossingen en producten. Creativiteit speelt een belangrijke rol in het denkproces van ons bureau. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over het creëren van iets unieks en onderscheidend. We hebben een breed portfolio met uiteenlopende projecten, die tonen hoe wij onze creativiteit in de praktijk brengen.

Er zijn veel voordelen van een full-service digital agency, waaronder:

1. Een one-stop-shop: In plaats van het werken met verschillende bedrijven voor jouw digitale behoeften, vind je bij ons alles onder één dak. Dit bespaart je tijd en moeite bij het coördineren van verschillende partijen.

2. Deskundigheid en ervaring: Een full-service digital agency heeft specialisten in verschillende disciplines, zoals ontwerp, webdevelopment en online marketing. Dit betekent dat je profiteert van de kennis en ervaring van deze specialisten en dat jouw projecten efficiënter worden uitgevoerd.

3. Holistische aanpak: Een full-service digital agency kijkt naar jullie digitale aanwezigheid als een geheel en werkt aan een gecoördineerde aanpak voor al jullie digitale doelen. Dit helpt bij het creëren van een consistente merkbeleving voor je klanten.

4. Flexibiliteit: Een full-service digital agency kan je ondersteunen bij een breed scala aan projecten, van het ontwikkelen van een website tot het opzetten van social media-campagnes. Dit geeft je de flexibiliteit om jouw digitale aanwezigheid op verschillende manieren te versterken.

5. Kostenefficiënt: Werken met een full-service agency kan kostenefficiënter zijn dan het inhuren van verschillende freelancers of bedrijven voor elk aspect van jouw digitale aanwezigheid. Een full-service agency kan vaak een pakketprijs bieden voor meerdere diensten.

Waarom The MindOffice?

Onze full-service digital agency is er om jou te helpen bij al jullie activiteiten waarmee je de online aanwezigheid kunt versterken en verbeteren. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, design, webdevelopment of online marketing, wij zijn er om jou te helpen en jouw doelen te bereiken. Ons team van experts is gepassioneerd over creativiteit en werkt hard om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf opvalt in de digitale wereld. Wil je meer weten over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen om je bedrijf te laten groeien? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn altijd bereid om vragen te beantwoorden en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor je bedrijf. 

Wij nemen het over! 

"Werken met een full-service agency kan kostenefficiënter zijn dan het inhuren van verschillende freelancers of bedrijven voor elk aspect van jouw digitale aanwezigheid."
Michel van Velzen - Founder/Art Director
digital agency

De creatieve mogelijkheden bespreken? De koffie staat klaar!

Tot snel!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Michel van Velzen
Deze blogs
vind je misschien
ook leuk!
Pitch voor de Rivierzone in Vlaardingen
Creatieve mijlpaal: De 3e Editie van de OCW Kalender in vernieuwde branding!
Het belang van een goed ingericht Google-bedrijfsprofiel
jubileum
The MindOffice viert 12,5 jarig jubileum
Beweegrapport: Vlaardingen in Beweging
Beweegrapport: Vlaardingen in Beweging (ViB)
waarom een rebranding
Waarom een rebranding? Onze aanpak
Bagbooking-realisatie
The MindOffice creatieve partner van nieuwe merk Bagbooking
inlogscherm iris
De evolutie van het Iris-CMS
ux design
Nieuw UX design voor The Little Green bag
online marketing strategie
Maak in 6 stappen een online marketing strategie
verschillende soorten marketing
Ontdek de verschillende soorten marketing
Time to unlock your brand
Time to unlock your brand
Onduidelijkheid tussen UX en UI de wereld uit helpen
Onduidelijkheid tussen UX en UI de wereld uit helpen
Laravel
Programmeren doe je met Laravel!
Design Sprints
Waarom wordt werkmethode Design Sprints gebruikt?
Contentmarketing
Contentmarketing: pakkende content schrijven
e-mail automation
Klanten binden met e-mail automation
redesign social distancing
Merken met logo redesign om het belang van 'social distancing' te benadrukken
Jouw verhaal in beeld met infographics
SEO fundament: het belang van een solide interne linkstructuur
vlaardingen helpt
Vlaardingen & Corona: initiatieven om ons erdoorheen te helpen
infographic
Je onderneming draaiende houden in de tijden van crisis, wat kan ik doen?
Update: Maatregelen rondom het coronavirus
The MindOffice viert eerste decennium
Groepsfoto stijlmeesters en the mindoffice
Het belang van goede foto’s op jouw website (en enkele tips!)
internetbureau en reclamebureau
Samenwerken met een internet- en reclamebureau
stadsstrand
Stadsstrand op tijd voor de zomer
bedrijfssport
Cupwinner Bedrijventoernooi
customer journey
Kijk eens naar jouw klantenreis
brand
Update: Brand in ons pand, wat nu?
logo header
Waarom veranderen A-merken hun logo?
Martijn backend developer
MindOfficer uitgelicht: Martijn Weerheijm
meetbaar content
Hoe meetbaar is jouw content?
videomarketing
De kracht van videomarketing
belang huisstijl
Het belang van een consistente huisstijl
pinterest
Start nu met Pinterest voor je bedrijf!
logo's met een geheime boodschap
Logo’s met een geheime boodschap
wat is webcare
Wat is webcare? En hoe ga jij met reacties op social media om?
infographic maken
Infographics... Laten we het simpel maken!
Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge
Een keigoede online marketingstrategie
Een fantastische start!
Lokaal beter gevonden worden
Lokaal beter gevonden worden in Google
vernieuw je content
Vernieuw je content regelmatig!
metaltop
Metaltop
bundelz
Nationale aandacht voor Bundelz!
de visuele identiteit
De visuele identiteit
reclamemakers
Geen praatjesmakers maar reclamemakers!
hackathon
Dutch Open Hackathon 2015
cruyff foundation cup
Cruyff Foundation Cup
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.