menu sluiten
pink curve top
Hetekraan.nl

Hetekraan.nl

Hetekraan.nl is een specialist in het plaatsen, repareren en onderhouden van Quookers en Quooker producten. Het bedrijf richt zich op de consument die graag voorzien is van gemak en eenvoud. Kranen van van het Nederlandse merk worden geprezen om hun comfort en duurzaamheid. Sinds 2000 zijn de originele heetwaterkranen een ware hit. Installateur Hete Kraan heeft zich gepositioneerd in de markt via een nieuwe website en marketing.

Klantkaart The Future Partners

Hetekraan.nl.

Als nieuwe speler wilde Hete Kraan een goede positie innemen. Ons team werd gevraagd voor de branding, website en online marketing activiteiten. Met als doel de naamsbekendheid te vergroten, traffic te generen naar de website met behulp van online advertenties en het verhogen van de offerteaanvragen en contactmomenten.

  • Branding
  • Website
  • Online Marketing

Branding.

Opvallen in de markt en je onderscheiden van concurrenten is iets wat iedere ondernemer graag ziet gebeuren. De branding en uitstraling van je merk heeft wel degelijk invloed op je positie in de markt. Voor Hete Kraan hebben we de volledige branding verzorgd, met als uitgangspunt de identiteit van het merk. Alle uitingen die volgen moeten in lijn zijn met deze merkidentiteit. Van kleurenpalet tot typografie, boodschap en tone-of-voice.

Website.

Natuurlijk moest er een nieuwe website komen voor Hete Kraan. Hier kunnen bezoekers terecht voor meer informatie over de diensten, de Quooker producten inclusief sfeerbeelden en mogelijkheden voor contact en offerteaanvragen. De website is overzichtelijk en duidelijk, met een goede navigatie en call-to-actions. Uiteraards is de website in lijn met de nieuwe branding, kleuren en het logogebruik.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Een branding met een compleet eigen
merkidentiteit van deze tijd.

Online Marketing.

Voor Hete Kraan is ons marketingteam gestart met adverteren via Google Ads. Samen hebben we onder andere de doelgroep, locatie en boodschap gedefinieerd voor het zo gericht mogelijk adverteren. Voor het adverteren hadden ze maandelijks 50 bezoekers op de website en nu zit dat rond de 250 bezoekers per maand. Een flinke stijging in het aantal bezoekers, maar dat is niet het enige wat gestegen is. Ook zijn er meer aanvragen gemeten via mail en telefoon. De positie in zoekmachine Google is hierdoor ook gestegen. Hiermee is de algehele bekendheid en vindbaarheid van Hete Kraan verbeterd.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.