menu sluiten
pink curve top
Huisstijl laten ontwerpen Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen.

Heb je een huisstijl nodig of is je bedrijf toe aan een nieuwe huisstijl? The MindOffice ontwerpt deze graag voor je! Wij zijn een reclame en ontwerpbureau in de buurt van gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen. The MindOffice bestaat uit creatieve jonge ondernemers met ieder hun eigen expertise en ervaring op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

.

Je wilt een huisstijl laten ontwerpen? Vanaf hier nemen wij het over!

Niet alleen het uiterlijk van een mens roept bepaalde associaties op, ook het uiterlijk van een bedrijf roept associaties op. Vriendelijk, betrouwbaar, krachtig, apart... Met een huisstijl die bij jouw bedrijf past, maak je in één oogopslag duidelijk waar het bedrijf voor staat. Een relatief kleine investering, waar een onderneming jarenlang van kan profiteren. De designers van The MindOffice gaan graag aan de slag met een perfecte huisstijl voor jouw bedrijf!

Huisstijl laten ontwerpen door The MindOffice

Als je The MindOffice vraagt een huisstijl of visuele identiteit voor jouw onderneming te ontwerpen, kruipen de designers eerst in de huid van de oprichter. Wat zijn de kernwaardes? Hoe zit de bedrijfscultuur in elkaar? Waar liggen de ambities? Als het bedrijfs-DNA in kaart is gebracht, kan het ontwerpen beginnen.

* Wil je ook de visuele identiteit laten vastleggen? Dan gaan we daar eerst mee aan de slag, voordat de huisstijl wordt ontworpen.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +300 huisstijlen

Huisstijl laten ontwerpen?

Cheyenne helpt je verder met ontwikkelen van een huisstijl die perfect bij jouw bedrijf past!

  • Cheyenne Ouwersloot
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Huisstijl laten ontwerpen

Veelgestelde vragen.

Omdat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, begint elke opdracht met een uitgebreide intake. Jouw wensen en ideeën worden verrijkt met onze ervaring en expertise. Besef dat je te maken krijgt met een reclamebureau, een internetbureau en een marketingbureau in één. Wij zijn van alle markten thuis en zo verkennen we samen de mogelijkheden voor jouw doelen. Kom gerust eens met ons sparren!
Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij houden niet van ingewikkelde communicatiestromen. Daarom hebben wij geen dure projectmanagers maar schakel je direct met de persoon die de opdracht uitvoert, wel zo efficient en geen ruis op de lijn.
Wij werken voor klanten binnen het MKB tot aan grote Multinationals. Wij voelen ons niet te groot voor het 'kleinere' werk maar ook zeker niet te klein voor het 'grotere' werk.
Bekijk onze cases en je snapt waar onze passie vandaan komt, oog voor detail en perfectie tot op de pixel. Onze werkwijze is helder en concreet, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Namelijk, originele designs en producties van zeldzaam hoge kwaliteit. Creativiteit staat voor ons gelijk aan vrijheid en die resulteert in een werkwijze als een 'way of life'. Vakidioten waar je leuk mee kunt samenwerken... maar dat merk je als je straks klant bent bij ons.
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.