menu sluiten
pink curve top
Maasstad <BR> Ziekenhuis

Maasstad Ziekenhuis
Animatie

Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis. Het ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. En doet dit vakkundig en zorgzaam. Werkend vanuit de waarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht. Deze waarden mochten wij doorvertalen naar een animatie.

The Future Partners Werk inVorm

Maasstad Ziekenhuis
Animatie.

In samenwerking met Maasstad Ziekenhuis zijn wij aan de slag gegaan voor een driedelige animatie. Alle drie de animaties staan in het teken van de behandelgrenzen om patiënten te informeren wat dit onderwerp nou precies inhoud. Welke keuzes mogen gemaakt worden en bij wie kun je dan terecht? Deze vragen worden doormiddel van de animaties beantwoord.

  • Animatie
  • Beeldtaal
  • Circa 3 maanden

Beeldtaal.

De beeldtaal is afgestemd op het karakter van een echte Rotterdammer; schouders naar achter, kin omhoog, recht voor z’n raap. Dit komt naar voren in de doorvertaling van de scherpe hoeken. Daarnaast zijn de verhoudingen van de lichamen aangepast naar een unieke stijl; langere benen, korte romp en een kleiner hoofd.

Schouders naar achter, kin omhoog,
recht voor z’n raap.

Animatie Behandelgrenzen.

In deze animatie worden alle behandelgrenzen besproken en uitgelegd. Op deze manier worden patiënten voorbereid op het gesprek met de zorgverlener. 

Animatie Niet Reanimeren.

In deze animatie wordt er duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om een keuze te maken of je wel of niet gereanimeerd wilt worden. Het is daarom ook belangrijk om hier zo snel mogelijk een keuze over te maken, zodat de zorgverlener weet hoe er gehandeld moet worden in een levensbedreigende situatie.

Animatie Wel of niet naar IC.

In deze animatie wordt er uitgelegd wat een Intensive Care opname inhoud en hoe het herstel er uit kan gaan zien. Verder worden de afwegingen doorgenomen over de keuzes die je hebt.

Door een consistente lijn te voeren in de animatie,
weet je precies bij welk ziekenhuis dit hoort.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.