menu sluiten
pink curve top
MTS Euro<br>Products

MTS Euro Products

MTS Euro Products levert sinds 1991 een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, zoals toilet- en handdoekpapier, dispensers, nonwovens, absorptiematerialen en poetslappen. Vanuit hun logistieke centrum in het mooie Maassluis bedienen zij dagelijks hun klanten in binnen- en buitenland. Service, snelheid en flexibiliteit vormen samen met kwaliteit de eenheid die MTS maakt tot wat ze zijn: een betrouwbare, servicegerichte leverancier en kennispartner op het gebied van hygiëneproducten.

Gift forGood KB Nationale Bibliotheek

MTS Euro Products.

Voor MTS Euro Products hebben we een volledige rebranding verzorgd. De nieuwe website is gebouwd in ons eigen CMS systeem Iris en vervangt de verouderde WordPress website. Nu is de website gebruiksvriendelijk, ingericht op basis van UX/UI en zijn de productcategorieën eenvoudig vindbaar in het menu. Op basis van een goede analyse vooraf en testen spelen we in op de wensen van de klant en de bezoeker.

  • Vernieuwde website
  • Wireframes
  • UX/UI
  • Rebranding
  • Gebruiksvriendelijk
Bekijk website

Nulmeting & doelgroep onderzoek.

Voordat we aan de slag gaan met het website ontwerp, verzorgen we eerst een uitgebreide analyse met een nulmeting en doelgroeponderzoek. Een nulmeting biedt inzicht in de huidige digitale positionering en zichtbaarheid. Om MTS Euro Products nog beter te positioneren doen we een doelgroeponderzoek. Zo sluiten de ontwerpen goed aan op de wensen van de klant en bezoekers van de website. 

Persona's ontwikkelen
Persona's ontwikkelen.

Ons team ontwikkelt persona’s om een goed beeld te schetsen van situaties en scenario's waarbij een persoon centraal staat. We doen onderzoek naar de rest van de markt en de huidige doelgroep. Wat hieruit voortkomt zijn zogeheten prototypes. Vervolgens testen en valideren we deze prototypes met de klant.

Wireframes.

Wanneer de prototypes goed zijn getest en voldoen aan de verwachtingen van de testpersonen, kan het ontwerpproces van start. De productpagina's werden in dit proces aandachtig getest. Op basis van een functioneel ontwerp in de vorm van wireframes brengen we alles in kaart als blauwdruk voor het ontwerpproces.

Webdesign.

Op basis van de wireframes worden de webpagina’s ontworpen en ingetekend. We houden rekening met de visuele identiteit van MTS Euro Products en zoeken subtiele aansluiting op het bestaande logo en het kleurenpalet. De klant is betrokken bij het proces en geeft feedback. Zo werkten we gezamenlijk naar het gewenste eindresultaat. 

De afgelopen jaren heeft The MindOffice veel voor MTS Euro Products ontwikkeld. Van Infographics tot jaarverslagen. De realisatie van de nieuwe website voor dit toonaangevende bedrijf, was voor ons de kers op de taart!

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.