Vrijwilligerskrant
Vrijwilligerskrant

Vrijwilligerskrant

Maak blij, word blij. Het thema omtrent de Vrijwilligersmarkt georganiseerd door het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam en KLiK Vrijwilligers Vlaardingen. The MindOffice heeft het concept en de visuele identiteit van het evenement vormgegeven en de opmaak en visuele branding van de Vrijwilligerskrant. Hier zijn er ruim 20.000 van gedrukt en verspreid door zowel Vlaardingen als Schiedam en was een van de belangrijkste middelen in de campagne. Onze bondgenoten van Stijlmeesters hebben de tekstredactie uitgevoerd.
Gemeente Schiedam

Vrijwilligerswerk wordt steeds belangrijkerMet de samenwerking tussen Vlaardingen en Schiedam wordt het draagvlak omtrent vrijwilligers nog meer versterkt. Wij zijn trots om hieraan deel te nemen.

De vraag vanuit de opdrachtgeverServicepunt Vrijwilligers Schiedam en KLiK Vrijwilligers Vlaardingen hebben ons gevraagd om de branding te verzorgen omtrent de eerste vrijwilligersmarkt die de twee gemeentes samen hebben georganiseerd. Naar aanleiding van deze briefing hebben wij onder meer een vrijwilligerskrant, banners en posters ontworpen. De vrijwilligerskrant is tijdens vrijwilligersmarkt uitgedeeld en in beide gemeentes huis-aan-huis verspreid.

Het concept achter de campagneHet concept achter deze campagne is gebaseerd op vrijwilligerswerk. De hartjes die terug te vinden zijn in alle uitingen van deze campagne moeten 'de vrijwilligers' voorstellen. Een vrijwlliger komt voor in elke vorm of maat, heeft interesse in verschillende vakgebieden en onderscheidt zich van een andere vrijwilliger. door zijn of haar interesses. Ondanks deze verschillen, delen vrijwilligers een erg belangrijk aspect. Ze delen namelijk het maatschappelijk betrokken zijn, een hart hebben voor de ander en de samenleving.

Het concept achter de campagne

Een hart voor de samenlevingAls je de vrijwilligerskrant leest, zie je al snel dat de vrijwilligers erg divers zijn. Ondanks deze verschillen delen ze een gedeeld goed, een hart voor de samenleving. In de opmaak van de vrijwilligerskrant is goed rekening gehouden met de verschillende verhalen. Ieder verhaal heeft zijn eigen stuk gekregen waar het goed tot zijn recht komt.

Een groot succes!Ruim 600 Vlaardingers en Schiedammers bezochten  de eerste regionale Vrijwilligersmarkt in de Margriethal in Schiedam. Maar liefst 100 organisaties waren vertegenwoordigd om bezoekers enthousiast te maken over het doen van vrijwilligerswerk. Een groot succes, wij kijken uit naar de tweede editie!

Een groot succes!

Out of their Minds

“Samenwerken met The MindOffice ervaar ik, communicatie adviseur van de gemeente Vlaardingen en Schiedam, als een inspirerend en plezierig proces. Laatst gaven zij smoel aan onze regionale vrijwilligersmarkt en ontwierpen een vrijwilligerskrant, geweldig. TMO is een professioneel en toegankelijk team om mee samen te werken. Ze denken mee, willen oplossen in plaats van vertragen en maken aansprekende uitingen. Ik word blij van deze club mensen.” Claudia van Middelkoop - Communicatie adviseur Gemeente Vlaardingen & Schiedam
Keith Meijer

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Keith Meijer helpt je graag verder!


Keith Meijer
010 435 07 50
keith@themindoffice.nl

Volgende Case

Sport Helpt

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams