menu sluiten
pink curve top
SEA; Adverteren op Google SEA; Adverteren op Google

SEA; Adverteren op Google.

Wilt u een advertentie plaatsen op Google? The MindOffice kan deze voor u verzorgen! The MindOffice is gevestigd in Vlaardingen, in de buurt van . Ons team bestaat uit jonge en gedreven ondernemers, ieder met een eigen expertise op het gebied van concept, design en development.

.

SEA, oftewel Search Engine Advertising, houdt in dat er tegen betaling advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten worden geplaatst. De advertentie wordt gekoppeld aan een zoekwoord of een woordgroep. Het is uiteraard van belang dat deze advertentie duidelijk is en goed is gemaakt. Wij kunnen u helpen!

Onze concept manager zal een persoonlijk gesprek met u aangaan waarin u vertelt wat voor advertentie u wilt plaatsen. Vervolgens gaan wij aan de slag om een advertentie die aan alle eisen voldoet voor u te maken.

Naast SEA is The MindOffice ook gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization) voor uw website.

Dus wilt u een advertentie op Google plaatsen en is uw bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice.

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • +200
  • Strategisch en creatief

Wil jij adverteren op Google?

Tamara helpt jou graag verder!

  • The MindOffice
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
SEA; Adverteren op Google
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.