menu sluiten
pink curve top

Het Stadsstrand

Het Stadsstrand brengt ondernemers, bewoners en bezoekers samen. Werken, recreëren, ontspannen, feest vieren, het kan nu allemaal aan de KW-haven. Omdat dit een geheel nieuw concept is, hebben wij het logo, de website en alle illustraties rondom de branding ontworpen. Een herkenbare en vrolijke stijl met iconische elementen zoals de Vuurtoren.

Samplonius Stichting Aanzet

Het Stadsstrand.

Wij ontwierpen en realiseerde de officiële website voor Het Stadsstrand. Alle visuals die je voorbij ziet komen op de website, Facebook en Instagram zijn eveneens van onze hand. Op die manier dragen wij ons steentje bij aan de ontwikkeling van het havengebied voor ondernemers en bewoners.

  • Nieuw concept
  • Branding
  • Communicatiemiddelen
  • Illustraties
  • Stadsstrand
Bekijk de website

De website.

Het eerste middel waar wij de volledige huisstijl in door konden voeren was de website. Hier hebben we alle illustraties, kleuren en typografie op toegepast. Aan de ‘achterkant’ bouwden wij een duidelijk en gestructureerd CMS, waarin alle elementen eenvoudig te beheren zijn.

Infographic.

Om alle highlights van een jaarlijkse editie in beeld te brengen ontwerpen wij een leuke en overzichtelijke infographic om te behaalde resultaten te visualiseren.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Ontspanning aan de Maas... Het beste van twee werelden!

Ontwerp pizzadozen.

Nu er ook gegeten kan worden bij La Lanterna op Het Stadsstrand, mochten wij een ontwerp maken voor de pizzadozen. Wij hebben de vrolijke en frisse huisstijl weten door te voeren in een leuk ontwerp, waar je zeker honger van krijgt.

Geniet van kunst, muziek, cultuur, een kampvuurtje, lekker eten en drinken en natuurlijk van
alle schepen die voorbij varen.

Bewegwijzering.

Door de mensen te begeleiden naar Het Stadsstrand hebben wij verschillende borden mogen maken. Een bord wat opvalt, maar wel binnen de vormgegeven huisstijl. Wij hebben dit mogen maken voor het personeel, de leveranciers, mindervaliden, de hulpdiensten en de bezoekers

Social Frames.

Ook de aankleding van de social media kanalen mocht niet ontbreken. Wij hebben social frames gemaakt die zij via een applicatie op hun eigen website toe kunnen passen. Je kunt als bezoeker via een link je eigen 'tegeltje' maken en dit op verschillende social media kanalen delen. Zo generen we ook wat meer interactie voor het online stuk.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.