menu sluiten
pink curve top
jubileum jubileum

The MindOffice viert 12,5 jarig jubileum.

01-11-2023 6 minuten

De mijlpalen volgen elkaar in rap tempo op en ook nu is het weer feest bij The MindOffice. Dit jaar bestaat het full service digital agency 12,5 jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Zeker niet na hectische tijden waarin het team overeind bleef opereren door de gedeelde visie, intensief samenwerken en de focus op het opleveren van originele projecten. Oprichter en creative director Michel van Velzen zegt daarover: “Doorpakken is de juiste mentaliteit en na onverwachte momenten zoals de coronaperiode, een inbraak en brand, maar ook door privégebeurtenissen, is dit altijd de juiste manier van (ver)werken geweest. 12,5 jaar is een bijzonder jubileum en dat succes vieren we met iedereen.”.

Michel van Velzen Door Michel van Velzen

Meer dan alleen creatief en mooie plaatjes

In de afgelopen jaren heeft het bureau een groei doorgemaakt en dat betaalt zich uit in een gespecialiseerd team dat zich zowel op professioneel als persoonlijk vlak heeft ontwikkeld. Volgens Michel is het bedrijf van binnen én buiten volwassener geworden: “We zijn voor niemand te groot of te klein, maar we plaatsen onszelf wel in de Champions League door onze expertise, kennis en werkwijze. Wat we beloven komen we ook na en dat zien we terug in ons klantenbestand en de projecten die we doen. Tijdens pitches zijn we overtuigend en staan we tussen een mooie groep namen en blinken we uit op zowel creatief als strategisch vlak.

Naast dynamisch en creatief zijn, betekent dat we ook op strategisch, technisch en conceptueel gebied een krachtig team vormen. Ik heb altijd gezegd dat onze groei niet zit in meer teamleden of een groter kantoor, maar juist in de projecten die we doen en onze specialistische diensten en producten. Momenteel is ons development team met mooie en spannende vernieuwingen bezig en met onze eigen marketing en branding staan we ook niet stil en blijven we doorontwikkelen en meegaan met de tijd. In Q1 2024 lanceren we een geheel nieuwe branding en website die we dit jaar al teasen in het kader van ons 12,5 jarig bestaan.”


Co-creatie brengt ons samen

‘We nemen het over’ is inmiddels een bekende uitspraak van The MindOffice en dat gebeurt al vanaf het eerste moment. Er wordt tijd genomen voor het bedenken van concepten en uitwerken van ideeën: “Daarin zoeken we altijd naar nieuwe invalshoeken en het onderscheidend vermogen. Vervolgens ontzorgen we onze klanten van A tot Z. Interne productontwikkeling is een belangrijke pijler waar we de komende periode nog meer focus op leggen. Als we het hebben over People, Process & Product dan hebben we op alle gebieden stappen gemaakt en successen behaald. 
Co-creatie is wel het woord van het jaar en daar ben ik als oprichter enorm trots op. Die successen, samen met ons jubileum, mogen gevierd worden. Dit jaar komt er nog een volledig verzorgde teamdag in Utrecht en in het eerste kwartaal van 2024 staat er nog een bijzonder uitje op het programma. We vieren het jubileum ook samen met vrienden, familie en relaties. In de feestmaand december geven we aandacht aan deze mijlpaal bij ons op kantoor in Vlaardingen, samen met onze contentpartner Stijlmeesters.”

Kennis en inspiratie delen

Als Michel één advies heeft voor andere ondernemers gaat dat over kleine stappen nemen: “Onze groei is geleidelijk gegaan en je moet niet te snel willen gaan. Producten uitrollen, kennis en expertise verbreden, realistische doelen stellen, het kost allemaal tijd. Creativiteit is niet te automatiseren en AI is voor ons eerder een collega dan de heilige graal. We kiezen voor efficiëntie en accelereren waar nodig, maar momenteel zijn we op de goede weg en is 12,5 jaar voorbij gevlogen. Meer daarover vertellen we in onze eigen magazine, die we samen produceren met Stijlmeesters. Binnenkort komt ‘Discover’ editie 3 uit en presenteren we mooie projecten en delen we kennis en inspiratie. We doen het samen en kijken uit naar het volgende hoofdstuk waarin onze branding ook weer vernieuwd. Een volwassen bedrijf met een high-end aanpak voor high-end projecten. Wij nemen het over!”

Nieuwe (creative) consultancy dienst

In de praktijk zien we veel behoefte aan advies en consultancy. Van ondernemers die niet alleen hun merk willen positioneren, maar ook het verlangen hebben voor zelfontwikkeling. Het ondernemerschap komt met pieken en dalen en voor het stabiel houden van je bedrijf is veel doorzettingsvermogen nodig. Meebewegen, flexibel zijn, keuzes en beslissingen maken. Door het combineren van mijn ervaringen als ondernemer en art director, kan ik naast mijn eigen team ook andere ondernemers verder helpen. Ondernemers die een goedlopend bedrijf hebben, maar daarnaast behoefte hebben aan meer inzicht, kennis en resultaat.
Dit heeft geresulteerd in een nieuwe dienst op het gebied van consultancy. Hierin deel ik mijn kennis over het ondernemerschap en geef ik aan de hand van best practices, eigen ervaringen en expertise advies aan andere ondernemers. Na een sessie kan de ondernemer meteen aan de slag. Daarnaast werk ik in opdracht mee aan projecten, pitches en andere creatieve plannen.”

Ondernemerschap vertegenwoordigd

Michel is bestuurslid bij IKV Ondernemend Vlaardingen, een vereniging voor en door ondernemers in en rond Vlaardingen: “Mijn motto is ‘keep moving forward’, iets wat ik altijd nastreef in vrijwel alle aspecten in mijn leven. Het hebben van een langetermijnvisie en vooruitkijken zijn belangrijke pijlers in het ondernemerschap. In het netwerk draait het vooral om kennis uitwisselen en elkaar inspireren, zodat we samen verder komen. Voor mijzelf en ook mijn opdrachtgevers zorgt zichtbaarheid voor verbinding met je doelgroep. Als ondernemer in de creatieve industrie kan ik mijn steentje bijdragen binnen het netwerk en creëren we samen mooie initiatieven en activiteiten voor onze omgeving.”

“We zijn voor niemand te groot of te klein, maar we plaatsen onszelf wel in de Champions League door onze expertise, kennis en werkwijze.
Michel van Velzen
jubileum

Vier je het met ons mee?

De koffie staat klaar!

  • Michel van Velzen
  • 010 435 07 50
Contact opnemen
Michel van Velzen
Deze blogs
vind je misschien
ook leuk!
Creatieve mijlpaal: De 3e Editie van de OCW Kalender in vernieuwde branding!
Het belang van een goed ingericht Google-bedrijfsprofiel
digital agency
Full service digital agency
Beweegrapport: Vlaardingen in Beweging
Beweegrapport: Vlaardingen in Beweging (ViB)
waarom een rebranding
Waarom een rebranding? Onze aanpak
Bagbooking-realisatie
The MindOffice creatieve partner van nieuwe merk Bagbooking
inlogscherm iris
De evolutie van het Iris-CMS
ux design
Nieuw UX design voor The Little Green bag
online marketing strategie
Maak in 6 stappen een online marketing strategie
verschillende soorten marketing
Ontdek de verschillende soorten marketing
Time to unlock your brand
Time to unlock your brand
Onduidelijkheid tussen UX en UI de wereld uit helpen
Onduidelijkheid tussen UX en UI de wereld uit helpen
Laravel
Programmeren doe je met Laravel!
Design Sprints
Waarom wordt werkmethode Design Sprints gebruikt?
Contentmarketing
Contentmarketing: pakkende content schrijven
e-mail automation
Klanten binden met e-mail automation
redesign social distancing
Merken met logo redesign om het belang van 'social distancing' te benadrukken
Jouw verhaal in beeld met infographics
SEO fundament: het belang van een solide interne linkstructuur
vlaardingen helpt
Vlaardingen & Corona: initiatieven om ons erdoorheen te helpen
infographic
Je onderneming draaiende houden in de tijden van crisis, wat kan ik doen?
Update: Maatregelen rondom het coronavirus
The MindOffice viert eerste decennium
Groepsfoto stijlmeesters en the mindoffice
Het belang van goede foto’s op jouw website (en enkele tips!)
internetbureau en reclamebureau
Samenwerken met een internet- en reclamebureau
stadsstrand
Stadsstrand op tijd voor de zomer
bedrijfssport
Cupwinner Bedrijventoernooi
customer journey
Kijk eens naar jouw klantenreis
brand
Update: Brand in ons pand, wat nu?
logo header
Waarom veranderen A-merken hun logo?
Martijn backend developer
MindOfficer uitgelicht: Martijn Weerheijm
meetbaar content
Hoe meetbaar is jouw content?
videomarketing
De kracht van videomarketing
belang huisstijl
Het belang van een consistente huisstijl
pinterest
Start nu met Pinterest voor je bedrijf!
logo's met een geheime boodschap
Logo’s met een geheime boodschap
wat is webcare
Wat is webcare? En hoe ga jij met reacties op social media om?
infographic maken
Infographics... Laten we het simpel maken!
Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge
Een keigoede online marketingstrategie
Een fantastische start!
Lokaal beter gevonden worden
Lokaal beter gevonden worden in Google
vernieuw je content
Vernieuw je content regelmatig!
metaltop
Metaltop
bundelz
Nationale aandacht voor Bundelz!
de visuele identiteit
De visuele identiteit
reclamemakers
Geen praatjesmakers maar reclamemakers!
hackathon
Dutch Open Hackathon 2015
cruyff foundation cup
Cruyff Foundation Cup
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.