Club Vers
Club Vers

Naam, logo en visuele identiteit en website voor

Club Vers

Een nieuw bedrijf met hoge ambities: doorgroeien naar een winkelketen waarin gezond, biologisch en bovenal 'verantwoord lekker' eten centraal staat. Maar waar begin je dan? Een pakkende naam en een visuele identiteit zijn een goed starpunt en bovendien van groot belang. Met een uitstekend ondernemingsplan als leidraad hebben wij hier onze creativiteit en grafische skills op los gelaten en zo werd Club Vers geboren.

Sinds april 2016 is Club Vers in Den Haag (geopend van 7.30 tot 20.00 uur) dé plek om in een huiselijke omgeving te genieten van gezonde, hippe en bovenal lekkere gerechten! Hier kunnen gasten genieten zonder schuldgevoel, want het motto is: verser, gezonder én lekkerder!

Het logo is simpel, effectief en vooral herkenbaar. Doordat het in één kleur is uit te voeren, heeft het een duurzaam karakter en dat past perfect bij de filosofie van Club Vers!
Club Vers
Logo

Het logo als eyecatcher in het straatbeeldClub Vers is een eyecatcher op zich. In de loop naar station Holland Spoor is geen ander eetcafé gevestigd dat zo groot is en het ruime terras benadrukt dit. De eigenaar van Club Vers heeft het pand volledig laten verbouwen en inrichten naar haar smaak en stijl. De grote ramen vallen op en zijn perfect om de visuele identiteit van buiten naar binnen te leiden. We hebben daarom gekozen voor grote raamstickers en een klassiek gevelbord. Simpel en toch opvallend, net als Club Vers. 

Het logo als eyecatcher in het straatbeeld
Huisstijlmiddelen
“Club Vers staat voor vers, gezond maar bovenal lekker eten. Dat het toevallig vaak vegetarisch of vegan is, is een mooie bijzaak.”
Blok
Blok

Sparen maar!Koffiespaarkaarten met een eigen ontworpen stempel, een perfecte manier om klanten aan je zaak te binden! Club Vers staat bekend om de heerlijke Bocca koffie, dus reken maar dat die spaarkaarten vaak gestempeld worden!

Sparen maar!

Cadeaubon in (huis)stijlOmdat Club Vers direct een keigoed concept wist neer te zetten, liep het eetcafé al snel ontzettend goed. Het menu werd uitgebreid en dus moesten er nieuwe menukaarten kopen. Bovendien vonden steeds meer klanten het waard om de Club Vers-beleving cadeau te geven. Aan onze designers de taak de zwartwitte huisstijl te combineren met een feestelijke touch. Het resultaat is deze mooie cadeaubon. 

Cadeaubon in (huis)stijl
Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

Volgende Case

Heftronic scheepselectronica

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams