Verburch Sportcentrum
Verburch Sportcentrum

Totale rebranding

Verburch Sportcentrum

In samenwerking met de businessclub "Vrienden van Verburch" en Sport Stichting Verburch zijn we aan de slag gegaan om Verburch Sportcentrum te rebranden... Doel: Gezamenlijk het sportcentrum breder onder de aandacht brengen binnen Poeldijk en omstreken. Dit allemaal in een consistente uitstraling met een nieuw logo en een nieuwe visuele identiteit, onder de pay-off "Verenigd in beweging". Een belangrijk onderdeel binnen deze transitie was de website. Wij hebben een slim, overkoepelend platform opgezet met een Multi-user CMS systeem waar de webmasters van de losse verenigingen hun eigen verenigingswebsite kunnen beheren. Maar liefst 9 websites hebben we verenigd onder de nieuwe Verburch website. Ook de overige promotie en signing uitingen hebben we van de nieuwe uitstraling voorzien. Deze transitie haalde meerdere malen de pers en hield de gemoederen in het Westland in beweging.
Verburch Sportcentrum

Logo ontwerpHet nieuwe logo staat symbool voor de overkoepelende uitstraling van het sportcentrum. De V staat voor 'Verburch' en voor 'Verbinding' tussen mensen doormiddel van sport en beweging. Vandaar dat de mens op abstracte wijze terug te vinden is in het logo. Elke vereniging kan dit logo nu opvoeren met hun eigen onderschrift. Van turnen tot aan handboogschieten.

“Een consistente lijn met het oog op een gemeenschappelijke uitstraling voor Verburch Sportcentrum in Poeldijk.”

Transformatie identiteitOmdat voorheen iedere vereniging zijn eigen logo voerde met een referentie naar de druiventros hebben we een videoanimatie gemaakt met de transformatie naar het nieuwe logo. Nu kan iedere vereniging zijn logo op een consistente manier opvoeren en zorgt dit voor een sterkere merkbeleving in en rondom Poeldijk.

Presentatie nieuwe huisstijlVerburch staat voor verbinding op zowel sportief als menselijk vlak. Dat is ook het fundament van onze huisstijl. De ‘V’ van Verbinding en Verburch in combinatie met de mens staan centraal en vormen de kern van het logo en de huisstijl. Met de uitgave van de nieuwe presentatiegids van Verburch in Poeldijk en omstreken introduceerde we het nieuwe logo en de huisstijl.

Lancering nieuwe websiteMet de realisatie van de nieuwe website krijgt Sportcentrum Verburch een webplatform van formaat. Een centraal aangestuurd CMS-systeem zorgt ervoor dat alle webmasters van de verschillende verenigingen de website kunnen  onderhouden. De overkoepelende website zorgt voor een centrale plek van informatie en is gekoppeld aan de sub-websites. 

Met gepaste trotsNa het lancering van de nieuwe uitstraling gingen we aan de slag met de signing in en rondom het sportcentrum. Zo kan met gepaste trots de nieuwe vlag uit!

Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

Volgende Case

CleanJack

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams