menu sluiten
pink curve top
Verburch Sportcentrum

Verburch Sportcentrum

In samenwerking met de businessclub "Vrienden van Verburch" en Sport Stichting Verburch zijn we aan de slag gegaan om Verburch Sportcentrum te rebranden... Doel: Gezamenlijk het sportcentrum breder onder de aandacht brengen binnen Poeldijk en omstreken. Dit allemaal in een consistente uitstraling met een nieuw logo en een nieuwe visuele identiteit, onder de pay-off "Verenigd in beweging". Een belangrijk onderdeel binnen deze transitie was de website. Wij hebben een slim, overkoepelend platform opgezet met een Multi-user CMS systeem waar de webmasters van de losse verenigingen hun eigen verenigingswebsite kunnen beheren. Maar liefst 9 websites hebben we verenigd onder de nieuwe Verburch website. Ook de overige promotie en signing uitingen hebben we van de nieuwe uitstraling voorzien. Deze transitie haalde meerdere malen de pers en hield de gemoederen in het Westland in beweging.

Brouwmaten MAES Notarissen

Verburch Sportcentrum.

In samenwerking met de businessclub "Vrienden van Verburch" en Sport Stichting Verburch zijn we aan de slag gegaan om Verburch Sportcentrum te rebranden... Doel: Gezamenlijk het sportcentrum breder onder de aandacht brengen binnen Poeldijk en omstreken. Dit allemaal in een consistente uitstraling met een nieuw logo en een nieuwe visuele identiteit, onder de pay-off "Verenigd in beweging". Een belangrijk onderdeel binnen deze transitie was de website. Wij hebben een slim, overkoepelend platform opgezet met een Multi-user CMS systeem waar de webmasters van de losse verenigingen hun eigen verenigingswebsite kunnen beheren. Maar liefst 9 websites hebben we verenigd onder de nieuwe Verburch website. Ook de overige promotie en signing uitingen hebben we van de nieuwe uitstraling voorzien. Deze transitie haalde meerdere malen de pers en hield de gemoederen in het Westland in beweging.

Logo ontwerp.

Het nieuwe logo staat symbool voor de overkoepelende uitstraling van het sportcentrum. De V staat voor 'Verburch' en voor 'Verbinding' tussen mensen doormiddel van sport en beweging. Vandaar dat de mens op abstracte wijze terug te vinden is in het logo. Elke vereniging kan dit logo nu opvoeren met hun eigen onderschrift. Van turnen tot aan handboogschieten.

“Een consistente lijn met het oog op een gemeenschappelijke uitstraling voor Verburch Sportcentrum in Poeldijk.”

Presentatie nieuwe huisstijl.

Verburch staat voor verbinding op zowel sportief als menselijk vlak. Dat is ook het fundament van onze huisstijl. De ‘V’ van Verbinding en Verburch in combinatie met de mens staan centraal en vormen de kern van het logo en de huisstijl. Met de uitgave van de nieuwe presentatiegids van Verburch in Poeldijk en omstreken introduceerde we het nieuwe logo en de huisstijl.

Lancering nieuwe website.

Met de realisatie van de nieuwe website krijgt Sportcentrum Verburch een webplatform van formaat. Een centraal aangestuurd CMS-systeem zorgt ervoor dat alle webmasters van de verschillende verenigingen de website kunnen  onderhouden. De overkoepelende website zorgt voor een centrale plek van informatie en is gekoppeld aan de sub-websites. 

Met gepaste trots.

Na het lancering van de nieuwe uitstraling gingen we aan de slag met de signing in en rondom het sportcentrum. Zo kan met gepaste trots de nieuwe vlag uit!

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.