menu sluiten
pink curve top
Albert Heijn

Illustraties en design voor Albert Heijn

Het is natuurlijk een groot compliment als een prominent A-merk als Albert Heijn bij je aanklopt voor diverse ontwerpwerkzaamheden. Meerdere keren hebben wij mee mogen werken aan mooie en prominente projecten waar we onze eigen signatuur aan konden toevoegen in lijn met het Brandbook en de beeldtaal van Albert Heijn.

UN1EK De Heemtuin

Illustraties en design voor Albert Heijn.

De afgelopen jaren hebben wij in opdracht van Albert Heijn mooie ontwerpopdrachten mogen uitvoeren zoals het visualiseren van hun jaaroverzichten, het ontwerpen van het duurzaamheidsverslag of het maken van infographics voor verschillende thema's. Met veel plezier pakten wij deze uitdagingen aan en hebben een beeldtaal ontwikkeld die veel terug te zien is in meerdere uitingen.

  • Beeldtaal
  • Jaarverslag
  • Duurzaamheidsverslag
  • Presentaties
  • Infographics

Beeldtaal.

Om een opvallende en heldere infographic te kunnen ontwerpen is het van belang dat je goed kijkt naar de huisstijlrichtlijnen die gedocumenteerd zijn in het Brandbook. Wij hebben ons ingelezen in het Brandbook van Albert Heijn en hebben gekeken hoe we zo consistent mogelijk kunnen inhaken op de bestaande merkidentiteit. Kleuren, typografie en illustratiestijl zijn hierbij belangrijke elementen. Zo wordt de beeldtaal/illustratiestijl een verlegstuk van de huisstijl. Voor verschillende publicaties hebben wij in opdracht van Albert Heijn deze stijl toegepast. Van jaarverslagen, presentaties tot aan infographics.

Infographic: Jaaroverzicht AH.

Albert Heijn heeft ruim 2 miljoen AH app gebruikers en de zelfscan is beschikbaar in alle winkels. Twee weetjes uit Jaaroverzicht 2020 van Albert Heijn. Een jaar om nooit te vergeten. Toch was er ook ruimte voor het realiseren van nieuwe ontwikkelingen om te zorgen dat Albert Heijn er altijd en overal is voor haar klanten. Al deze info vind je terug in onderstaande Infographic welke wij realiseerde in de bekende beeldtaal.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Duurzaamheid.

Voor het duurzaamheidsverslag van Albert Heijn hebben wij de infographics en bijbehorende animatie met alle cijfers en feiten op het gebied van duurzaamheid gevisualiseerd en geanimeerd. Alles in de herkenbare merkidentiteit van Albert Heijn.

Na het ontwerpen van de infographics t.b.v. het duurzaamheidsverslag hebben wij dit doorvertaald naar een pakkende videoanimatie.

Infographic: Voedsel Verbindt.

Albert Heijn zet in op samenwerking voor lekker gezond, duurzaam en betaalbaar eten. Voor iedereen. Albert Heijn gaat richting 2025 alle versketens voor klanten transparant maken en de dialoog tussen klanten en boeren, telers en vissers verder versterken. In deze infographic een mooie visuele weergave.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij

Infographic eCommerce Supply chain.

We tekende een infographic van de Albert Heijn eCommerce supply chain met een grafische weergave van o.a. het Home Shop Center, het Distributiecentrum en allerlei andere bekende elementen van Albert Heijn. We hebben dit opgeveleverd als een modulair design-systeem waar ook Albert Heijn zelf mee kan werken. Wel zo handig! 

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.