menu sluiten
pink curve top
The Future <br>Partners

The Future Partners

The Future Partners is een uniek netwerk van zelfstandige IT’ers die gezamenlijk werken aan het ontwikkelen van hun ondernemer skills. Deze skills mochten wij doorvertalen naar een geheel nieuwe branding.

Hetekraan.nl Maasstad Ziekenhuis

The Future Partners.

The Future Partners is onderdeel van The Future Group die sinds het begin van The MindOffice al klant bij ons is. Door de goede samenwerking waren wij de gelukkige die The Future Partners mochten voorzien van een branding.

Het mocht een op zichzelf staande identiteit krijgen. Zo konden wij onze creativiteit de vrije loop laten. Het idee van het logo is ontstaan uit een tafel, met verschillende tribes aan het hoofd. Dit is op een abstracte manier weergegeven met vloeiende lijnen, omdat deze industrie altijd veranderlijk is. 

Deze elementen hebben wij doorvertaald naar alle huisstijlmiddelen, waardoor er een dynamisch geheel is ontstaan met een speels karakter.

  • Dynamisch
  • Innovatief
  • Modern
  • Tech
  • Thought leader

Website.

Het doel van de website is om nieuwe ondernemers aan te laten sluiten bij The Future Partners. Het was daarom ook van belang dat het visueel maar ook qua content uitnodigend is om verder onderzoek te doen als startende ondernemer. Het speelse karakter mocht daarom ook niet ontbreken bij het ontwerp van de website. 

Brochure.

Het is altijd een uitdaging om een verhaal zo duidelijk mogelijk te vertellen binnen een offline middel, zoals een brochure. Er is daarom ook goed nagedacht hoe het verhaal zo beknopt en duidelijk mogelijk verteld kon worden, zonder het gevoel te hebben dat er iets mist. Je wilt als startende ondernemer ontzorgt worden en dat is juist de kracht van The Future Partners.

Future Talks.

Future Talks was geboren uit het idee van passievolle IT'ers die de ontwikkelingen binnen hun vakgebied graag wilden bespreken. Na het succes van de pilot, word er nu elke maand een aflevering opgenomen. Wij hebben het logo van Future Talks ontworpen en verzorgen alle schermen die te zien zijn. Ook denken wij geregeld mee omtrent de aankleding van de studio.

Samen ondernemen is leuker
dan alleen.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.