menu sluiten
pink curve top
Animatievideo laten maken Animatievideo laten maken

Animatievideo laten maken.

Het gebruiken van videomateriaal is vandaag de dag onmisbaar voor iedere moderne onderneming. Video’s zijn nou eenmaal een populair en effectief medium om in te zetten. Er werden vroeger altijd al veel filmpjes gemaakt door bedrijven, maar vaak waren dit informatieve video’s die vooral intern gebruikt werden. Videomarketing richt zich echter op de klant zelf. Van business tot consumer. Het gaat erom dat je je klanten kunt betrekken bij je bedrijf. Een animatie video is een geweldig middel om je marketingdoelen te behalen en bij te dragen aan de identiteit van je bedrijf.

.

The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van @views_plaatsnaam@ gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van animatievideo.

Animatievideo

Een animatievideo of een explainervideo legt iets uit. Bijvoorbeeld hoe product of dienst werkt, maar dit zou ook een video kunnen zijn over hoe het product wordt gemaakt of hoe het bedrijf tot stand is gekomen. Wat je steeds vaker ziet zijn ‘infotainment’ video’s. Dit is een combinatie van een informatieve en entertainende video. Wij kunnen deze volledig op maat illustreren en tot leven wekken door middel van video animaties.

Hoe gaaf is het om zelf je personeel te motiveren? Of een nieuw product of dienst persoonlijk uit te lichten? Het is natuurlijk heel belangrijk dat als er tijd gemaakt is in de overvolle agenda van b.v. de CEO of de burgemeester dat er snel en passend gehandeld kan worden. 

Onze aanpak bij Animatievideo's

Het idee voor een goede animatievideo wordt uitgewerkt door onze illustrator. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de animatie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige animatiefilm volledig in lijn met je bestaande huisstijl.

"Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap."
Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!  
 

Een animatievideo voor jouw bedrijf

Een goed geproduceerde animatievideo is bij uitstek geschikt als marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte animatievideo. Juist het vakmanschap van onze designer en het creatieve team om hem heen leiden tot een animatievideo waar je meer dan trots op kan zijn! 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en bent je toe aan een mooie animatievideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

  • +20 jaar ervaring
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100 animatievideo's

Animatievideo laten maken?

Joy gaat graag voor jou aan de slag!

  • Joy Tarmond
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Animatievideo laten maken
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.