Blog
Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…
Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

SEO fundament: het belang van een solide interne linkstructuur

Bij een kwalitatief hoogwaardige SEO strategie en structuur komt nogal wat kijken. Naast zaken omtrent de kwaliteit van de inhoud, is ook de interne linkstructuur essentieel om tot de beste resultaten te komen. Wij zoomen in dit artikel in op dit onderwerp en behandelen hoe je het beste een interne linkstructuur kan opbouwen en eventuele fouten kan voorkomen. Door dit op de correcte manier uit te voeren wordt er een win-win situatie gecreëerd voor zowel jouw website die beter vindbaar wordt (omdat Google een duidelijke linkstructuur op waarde schat), als ook voor jou doelgroep met betrekking tot een betere gebruikerservaring op jouw website.

Vlaardingen & Corona: initiatieven om ons erdoorheen te helpen

Vanwege het coronavirus zijn er in Vlaardingen verschillende (digitale) initiatieven ontstaan om elkaar te steunen en bemoedigen. Wij hebben er een paar op een rij gezet.

Je onderneming draaiende houden in de tijden van crisis, wat kan ik doen?

Wie had deze onzekere tijden zien aankomen in tijden van economische groei? Jij als ondernemer (mkb’er of zzp’er) komt plots door het coronavirus (COVID-19) voor compleet nieuwe uitdagingen te staan.

Update: Maatregelen rondom het coronavirus

Ook wij zijn erg geschrokken van de situatie waarin we door het coronavirus verkeren. Graag stellen we jullie op de hoogte van hoe wij komende periode werken. Waar nodig bieden we uiteraard onze hulp aan. 

The MindOffice viert eerste decennium

10 jaar pionieren in beeld...

Nederland zit midden in een crisis als Michel van Velzen de stap maakt om te gaan freelancen. Het is 2010 en creatieve bedrijven hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Michel: “Voormalige werkgevers en andere reclamebureaus hadden nu de mogelijkheid om mij tijdelijk in te huren voor klussen. In korte tijd deed ik veel kennis op van mobiele applicaties, social media en de verregaande mogelijkheden van internet voor bedrijven. Dat alles stond toen nog in de kinderschoenen.” 


Het belang van goede foto’s op jouw website (en enkele tips!)

We zijn allemaal op de hoogte van het belang van beeldmateriaal in onze samenleving. Niet alleen worden er op Facebook miljoenen foto’s en filmpjes per dag gedeeld, ook bedrijven hebben gemerkt hoe essentieel het is geworden om foto’s efficiënt in te zetten. Foto’s kunnen jouw website maken, en alleen een perfecte combinatie van tekst en beeld kunnen zorgen voor optimalisatie van de conversie. Maar hoe doe je dit? Tips en meer lees je in onderstaande blog.

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL001574746B29

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams