Blog
Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…
Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Time to unlock your brand

In 2020 werd de waarde van online zichtbaarheid alleen maar groter. Tijdens de coronapandemie werden volledige branches zich ervan bewust wat het betekent om een goede online vertegenwoordiging van je merk te hebben. Campagnes versterken je merk, en je creëert merkvoorkeur en herkenning onder jouw doelgroep. Consistentie en continuïteit zijn hierin belangrijke thema’s, helemaal als je hoog in de zoekresultaten wilt komen. In deze blog lees je meer over een succesvolle aanpak in online branding en profilering.

Onduidelijkheid tussen UX en UI de wereld uit helpen

Binnen ons werkveld gebruiken we vaak de termen UX-designer en UI-designer. Het zijn termen die erg op elkaar lijken en het zijn functies die van elkaar afhankelijk zijn. Daardoor ontstaat er veel verwarring, en dat is logisch omdat we de taken niet los van elkaar kunnen zien.

Programmeren doe je met Laravel!

Het coronavirus zorgt ervoor dat veel bedrijven online beschikbaar moeten zijn. Zo worden er steeds meer online bestellingen gedaan en heeft de horeca erg veel gebruik moeten maken van online systemen. Een sterke website is daarom vooral in deze tijd onmisbaar. Om een goede website te bouwen, dient er een sterke fundering aanwezig te zijn. Bij het bouwen van deze sterke fundering is het van belang dat de juiste middelen worden ingezet. Onder andere het systeem waarin geprogrammeerd wordt, dient gebruiksvriendelijk te zijn. Een systeem dat in deze branche zijn opmars heeft gedaan, is Laravel.

Waarom wordt werkmethode Design Sprints gebruikt?

Sinds een aantal jaar zijn steeds meer bedrijven bezig met het verbeteren van hun online marketing. Waar voorheen een groot gedeelte van het marketingbudget ging naar de grote billboards langs de weg, wordt het overgrote deel nu geïnvesteerd in de diensten van een online marketing bureau. Het voordeel van online marketing, ten opzichte van de traditionele marketing, is dat het mogelijk is om een beter beeld te krijgen van de behaalde ROI. Wanneer bedrijven ervoor kiezen om een gedeelte van hun budget te investeren in online marketing, vragen zij zich natuurlijk af welke werkmethodes er achter de strategieën en keuzes van zo’n bureau zitten. Eén van de werkmethodes die wij van The MindOffice gebruiken is Design Sprints. Wij gebruiken deze methode omdat het voor ons veel voordelen heeft.

Contentmarketing: pakkende content schrijven

Iets opzoeken via zoekmachine Google is zo gedaan. Googelen is een bekende term voor als je iets wilt opzoeken via internet. Jouw online vindbaarheid reflecteert terug in je positie op Google. Goede teksten op je website omvatten veel meer dan alleen een grote hoeveelheid woorden over je product of dienst. Sterker nog, teveel tekst nodigt niet uit om verder te lezen en is een drempel om snel contact op te nemen. En dat is juist waar je de lezer op wilt sturen. Contentmarketing zorgt voor een betere structuur, maakt je tekst leesbaar en website vindbaar.

Klanten binden met e-mail automation

Tegenwoordig zijn er vele manieren om je klanten te bereiken. Marketing en social media kanalen worden netjes ingericht en gemonitord. E-mail is nog altijd een belangrijke conversietool die niet in het rijtje mag ontbreken. Door te starten met e-mail automation kun je het e-mailproces volledig automatiseren. We praten dan over het automatisch versturen van e-mails met gerichte content op basis van verzamelde gegevens en data.

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams