Blog
Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…
Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Start nu met Pinterest voor je bedrijf!

Weet je dat er nog een andere manier is om de bekendheid van je bedrijf te vergroten? Er is een platform waar je gratis je ideale klant bereikt, extra bezoekers op je website krijgt en meer online verkopen genereert.
 
Heb je Pinterest al ontdekt? Misschien gebruik je het privé om inspiratie op te doen of heb je er nog nooit van gehoord? Als je Pinterest op de juiste manier inzet kan je een boel mensen bereiken die op zoek zijn naar wat jouw bedrijf aanbiedt.

Logo’s met een geheime boodschap

Het is een cliché: de eerste indruk is goud waard. Voor bedrijven begint dat meestal bij het logo. Spreekt het logo niet aan, dan is dat een gemiste kans. Het (laten) ontwerpen van een logo gaat dan ook niet over één nacht ijs. Een manier om een logo te laten opvallen is het verwerken van een geheime boodschap. In dit artikel bespreken en analyseren we 10 logo’s met een geheime boodschap. Misschien ontdek je onverwachte dingen in logo’s die je al vaak voorbij hebt zien komen. Of doe je inspiratie op voor een nieuw logo...

Hoe ga jij met reacties op social media om?

Met Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media is het tegenwoordig erg makkelijk voor de klant om naar jouw bedrijf een bericht te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een vraag, feedback op een product of gewoon een positieve reactie! Maar hoe ga jij hier als bedrijf mee om? Reageer jij op jouw klanten? Of laat je het gaan? Kortom, gebruik jij al webcare?

Infographics... Laten we het simpel maken!

Menig bedrijf stuit op hetzelfde probleem: hoe kan ik ingewikkelde materie en informatie overbrengen op mijn klanten? Dit kan met infographics maken! Een infographic is precies zoals het woord al zegt: een grafisch middel waarmee je informatie kunt delen.

Nieuwe webshop voor Little Indians

Ken jij Little Indians al? Little Indians komt uit Rotterdam en verkoopt kinderkleding in 22 verschillende landen aan zorgvuldig geselecteerde boutiques en warenhuizen. Vanessa Erasmus, Founder en Creative Director van Little Indians, hebben wij geïnterviewd over haar start in 2014, hoe Little Indians zakelijk social media inzet en waar ze zichzelf over 5 jaar ziet staan.

Een keigoede online marketingstrategie

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge is gevestigd op het eiland Goeree-Overflakkee. Anders dan de naam doet vermoeden, is de praktijk niet alleen in Oude-Tonge actief. Er zijn nog twee andere locaties, in Sommelsdijk en Oudorp. Daardoor is het niet bepaald makkelijk om gevonden te worden als men online zoekt op ‘Dierenartsenpraktijk Goeree-Overflakkee’. Niet in de minste plaats omdat een concullega precies die woorden als bedrijfsnaam heeft. Kortom: Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge had een keigoede online marketingstrategie nodig.

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams