Blog
Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…
Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Contentmarketing: pakkende content schrijven

Iets opzoeken via zoekmachine Google is zo gedaan. Googelen is een bekende term voor als je iets wilt opzoeken via internet. Jouw online vindbaarheid reflecteert terug in je positie op Google. Goede teksten op je website omvatten veel meer dan alleen een grote hoeveelheid woorden over je product of dienst. Sterker nog, teveel tekst nodigt niet uit om verder te lezen en is een drempel om snel contact op te nemen. En dat is juist waar je de lezer op wilt sturen. Contentmarketing zorgt voor een betere structuur, maakt je tekst leesbaar en website vindbaar.

Klanten binden met e-mail automation

Tegenwoordig zijn er vele manieren om je klanten te bereiken. Marketing en social media kanalen worden netjes ingericht en gemonitord. E-mail is nog altijd een belangrijke conversietool die niet in het rijtje mag ontbreken. Door te starten met e-mail automation kun je het e-mailproces volledig automatiseren. We praten dan over het automatisch versturen van e-mails met gerichte content op basis van verzamelde gegevens en data.

Merken met logo redesign om het belang van 'social distancing' te benadrukken

Het coronavirus houdt de wereld voorlopig in haar greep. Ondanks een versoepeling van maatregelen blijft de boodschap 'vermijd onnodig contact, werk thuis en houd afstand'. Het houden van afstand, ook wel social distancing genoemd, is wereldwijd de meest gecommuniceerde boodschap. Het heeft ook merken aan het denken gezet, want hoe kunnen zij deze boodschap ondersteunen en verspreiden? Veel communiceren een statement, maar in sommige gevallen kiest men zelfs voor een (tijdelijk) aangepast logo. We bespreken een aantal merken met een logo redesign om het belang van 'social distancing' te benadrukken.

Jouw verhaal in beeld met infographics

We leven in een visuele wereld. Via verschillende media komt er enorm veel informatie op ons af. We worden gedwongen om die informatie selectief op te nemen en te onthouden. Tegenwoordig moet content snel en bondig getoond worden en daar spelen infographics goed op in. Beeld spreekt in dat opzicht meer dan tekst. Hierdoor trekt een infographic eerder de aandacht. Belangrijke informatie wordt sneller geconsumeerd. Infographics werken op papier en online. Precies daar waar je doelgroep zich bevindt. Wij vertellen je in deze blog hoe een infographic je helpt om jouw verhaal snel en doelgericht te presenteren.

SEO fundament: het belang van een solide interne linkstructuur

Bij een kwalitatief hoogwaardige SEO strategie en structuur komt nogal wat kijken. Naast zaken omtrent de kwaliteit van de inhoud, is ook de interne linkstructuur essentieel om tot de beste resultaten te komen. Wij zoomen in dit artikel in op dit onderwerp en behandelen hoe je het beste een interne linkstructuur kan opbouwen en eventuele fouten kan voorkomen. Door dit op de correcte manier uit te voeren wordt er een win-win situatie gecreëerd voor zowel jouw website die beter vindbaar wordt (omdat Google een duidelijke linkstructuur op waarde schat), als ook voor jou doelgroep met betrekking tot een betere gebruikerservaring op jouw website.

Vlaardingen & Corona: initiatieven om ons erdoorheen te helpen

Vanwege het coronavirus zijn er in Vlaardingen verschillende (digitale) initiatieven ontstaan om elkaar te steunen en bemoedigen. Wij hebben er een paar op een rij gezet.

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams