Blog
Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…
Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Hoe meetbaar is jouw content?

Ken je dat gevoel? Dat je content op je website en social media kanalen plaatst maar dat je niet weet of je er jouw doelen mee bereikt? Wellicht plaats je dan content zonder duidelijk doel. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk mensen bereiken, maar wat is realistisch? Met deze blog willen wij jou inzicht geven in het bepalen van realistische doelstellingen.

De kracht van videomarketing

Marketing is dé manier om je product of dienst mee aan de man te brengen. Maar marketing gaat natuurlijk niet vanzelf. Voordat je een campagne kan uitzetten, moet je weten wie je doelgroep is. Daarnaast is het ook belangrijk om te bekijken hoe je je doelgroep wil bereiken. Dit kan met een leuke advertentie, maar dit is soms wat statig en je kan hiermee niet altijd goed laten zien wat jouw product of dient allemaal inhoudt. Een manier waarmee je op een leuke manier veel informatie kunt overbrengen, is door middel van videomarketing.

Het belang van een consistente huisstijl

Een bedrijf herken je vaak gelijk aan het logo. Een grote gele ‘M’? Dat is natuurlijk McDonald’s. Een grijze appel met een hapje eruit? Dat is natuurlijk Apple. Hoe kan het dat je deze bedrijven zo snel herkent? Dat komt door de huisstijl.

Start nu met Pinterest voor je bedrijf!

Weet je dat er nog een andere manier is om de bekendheid van je bedrijf te vergroten? Er is een platform waar je gratis je ideale klant bereikt, extra bezoekers op je website krijgt en meer online verkopen genereert.
 
Heb je Pinterest al ontdekt? Misschien gebruik je het privé om inspiratie op te doen of heb je er nog nooit van gehoord? Als je Pinterest op de juiste manier inzet kan je een boel mensen bereiken die op zoek zijn naar wat jouw bedrijf aanbiedt.

Logo’s met een geheime boodschap

Het is een cliché: de eerste indruk is goud waard. Voor bedrijven begint dat meestal bij het logo. Spreekt het logo niet aan, dan is dat een gemiste kans. Het (laten) ontwerpen van een logo gaat dan ook niet over één nacht ijs. Een manier om een logo te laten opvallen is het verwerken van een geheime boodschap. In dit artikel bespreken en analyseren we 10 logo’s met een geheime boodschap. Misschien ontdek je onverwachte dingen in logo’s die je al vaak voorbij hebt zien komen. Of doe je inspiratie op voor een nieuw logo...

Hoe ga jij met reacties op social media om?

Met Facebook, Instagram, Twitter en andere sociale media is het tegenwoordig erg makkelijk voor de klant om naar jouw bedrijf een bericht te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een vraag, feedback op een product of gewoon een positieve reactie! Maar hoe ga jij hier als bedrijf mee om? Reageer jij op jouw klanten? Of laat je het gaan? Kortom, gebruik jij al webcare?

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams