Blog
Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…
Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Het belang van goede foto’s op jouw website (en enkele tips!)

We zijn allemaal op de hoogte van het belang van beeldmateriaal in onze samenleving. Niet alleen worden er op Facebook miljoenen foto’s en filmpjes per dag gedeeld, ook bedrijven hebben gemerkt hoe essentieel het is geworden om foto’s efficiënt in te zetten. Foto’s kunnen jouw website maken, en alleen een perfecte combinatie van tekst en beeld kunnen zorgen voor optimalisatie van de conversie. Maar hoe doe je dit? Tips en meer lees je in onderstaande blog.

Samenwerken met een internet- en reclamebureau

Ben je benieuwd naar welke voordelen het je zou kunnen bieden om te kiezen voor een full-service internetbureau? Lees dan snel verder en ontdek hoe The MindOffice je verder zou kunnen helpen.

Stadsstrand op tijd voor de zomer

Jarenlang bracht de NS ons met de Sprinter naar Hoek van Holland Strand, waar het nog een flink aantal passen lopen was naar het échte strand van Hoek van Holland. Inmiddels wachten we al een tijdje op de nieuwe verbinding van de RET. De metro op de Hoekse Lijn brengt ons straks tot aan het strand, maar daar konden we in Vlaardingen niet op wachten. Daarom bracht stichting KWartiermakers het strand naar de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen. Het Stadsstrand werd op vrijdag 14 juni geopend en nog de hele zomer kunnen we elk weekend genieten van dit zomerse initiatief.

Cupwinner Bedrijventoernooi

Op vrijdag 5 juli vond voor de eerste keer het Bedrijventoernooi Vlaardingen plaats bij Sportcentrum Polderpoort. Met dit toernooi kunnen bedrijven/ondernemers op een sportieve manier met elkaar kennismaken. Een mooie gelegenheid voor een leuk teamuitje met een verrassende uitkomst! 

Kijk eens naar jouw klantenreis

Weet jij welke reis jouw klant aflegt tot het voltooien van een aankoop? Is er nog contact met de klant na het voltooien van de aankoop? Wij kijken nog eens goed naar de “customer journey” en geven10 praktische tips.

Update: Brand in ons pand, wat nu?

Wat als een normale dag leek te beginnen mondde uit in een ware nachtmerrie… Brand! Dinsdag 28 mei waren wij met een aantal collega's eerder op kantoor om er een lange en productieve dag van te maken. Het gaat goed bij The MindOffice en er lopen tal van mooie en creatieve projecten. Zoals elke dinsdagochtend was onze schoonmaakster al vroeg in de weer om ons kantoor weer netjes te krijgen. Cleandesk policy was nog maar net actueel, achteraf lachen we er nu om. Van vieze vaat en oud papier naar hardnekkig roet als schoensmeer over alles wat je maar kunt bedenken. Zelf in de kleinste lades is alles zwart van het roet.

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL001574746B29

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams