Update: Brand in ons pand, wat nu?
Update: Brand in ons pand, wat nu?

Update: Brand in ons pand, wat nu?

Door Michel van Velzen 01 juni 2019
Wat als een normale dag leek te beginnen mondde uit in een ware nachtmerrie… Brand! Dinsdag 28 mei waren wij met een aantal collega's eerder op kantoor om er een lange en productieve dag van te maken. Het gaat goed bij The MindOffice en er lopen tal van mooie en creatieve projecten. Zoals elke dinsdagochtend was onze schoonmaakster al vroeg in de weer om ons kantoor weer netjes te krijgen. Cleandesk policy was nog maar net actueel, achteraf lachen we er nu om. Van vieze vaat en oud papier naar hardnekkig roet als schoensmeer over alles wat je maar kunt bedenken. Zelf in de kleinste lades is alles zwart van het roet.
Update: Brand in ons pand, wat nu?
Bij het opschrikken van de eerste rook en het scherpe geluid van het brandalarm gingen wij uit voorzorg naar buiten. Wel of geen computer onder de arm meenemen bedacht ik mij nog. Ach we kunnen zo wel weer terug als de garage is geblust. Jezelf en je collega’s in veiligheid brengen is het allerbelangrijkste bij een brandmelding maar als ondernemer ben je toch geneigd in ‘spullen’ te denken. Afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het opbouwen van een stabiele basis als creatief fundament onder ons bedrijf. De stabiele basis bestaat voor het belangrijkste deel uit een stel geweldige werknemers. Die zijn gelukkig ook allemaal gezond en wel uit het pand gekomen. 

Mede door het doortastende optreden van de brandweer hebben de vlammen onze verdieping niet bereikt, maar ons kantoor is door rook, roet en andere schade voorlopig onbruikbaar. Wel zijn we in het hart geraakt door de brand omdat we hoogstwaarschijnlijk afscheid moeten nemen van een unieke werkplek in een uniek gebied waar zowel het water als de creativiteit hoogtij vierde.

Wat betekent dit nu voor jou als klant van The MindOffice? Vanaf maandag 3 juni werken wij vanaf een nieuwe/tijdelijke locatie aan de van Beethovensingel 126, 3133 EA Vlaardingen. We worden opgevangen door Hoogerwerf for Office. Gelukkig zijn we verder nog volledig operationeel door opslag in de cloud en backupvoorzieningen. Komende tijd kunnen wij ons vanaf deze plek herpakken, de productie aan de gang houden en eventueel op zoek gaan naar een nieuwe locatie. 

We blijven zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar voor vragen of overleg. Zodra er meer nieuws is, sturen we je een update. 

Meer informatie over de grote brand aan de Koningin Wilhelminahaven staat op de website van RTV Rijnmond en Vlaardingen24. In een filmpje van RTV Rijnmond doen Rob en Michel als ooggetuigen verslag van de brand.


Interview met Michel van Velzen, 1 dag na de brand (RTV Rijnmond)
Een ondernemer op de vierde verdieping van het gebouw, Michel van Velzen, heeft geluk gehad. Hij mocht dinsdagavond en woensdagmiddag onder begeleiding naar binnen om de staat van de ruimte te bekijken. "Je houdt in eerste instantie je hart vast", zegt de ondernemer. "In onze gedachte was het ook al aan de binnenkant helemaal uitgebrand, maar achteraf bleek dat ons stuk nog enigszins gespaard is gebleven."

De ondernemer gaat niet bij de pakken neerzitten. "We moeten door, daar zijn we ook ondernemers voor. We hebben geen tijd om stil te zitten. We moeten positief blijven en snel een nieuwe plek vinden."  


Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams