menu sluiten
pink curve top
Delflandse Trekvaarten

Delflandse Trekvaarten

Meer dan twee eeuwen lang was de trekschuit een bekend beeld in het landschap van Midden-Delfland. Door industrialisering kwamen andere vervoersmiddelen op de markt. Nu doet de trekvaart opnieuw zijn intrede en kan het publiek weer actief cultuurhistorische bezienswaardigheden opzoeken in onder andere Den Hoorn, Schipluiden, Maassluis en Vlaardingen. Via eerdere wandel-, fiets- en vaarroutes die stuk voor stuk in het teken staan van de vroegere Delflandse Trekvaarten.

Werk inVorm Jaaroverzicht Albert Heijn

Delflandse Trekvaarten.

Dit project kwam op ons pad toen wij een pitch mochten verzorgen voor de content rondom de Delflandse Trekvaarten. In eerste instantie werd gedacht aan een uitgebreide folder over het gebied. Uiteindelijk is dit een veel groter project geworden met meerdere huisstijluitingen. Als echte eyecatcher een volledig nieuwe routekaart met daarop alle mogelijke routes in het polderlandschap.

  • Logo
  • Branding
  • Routekaart

Logo.

Voor dit project zijn we aan de slag gegaan met een nieuw campagne logo. We gingen op zoek naar een passend kleurenpalet en beeldmerk. Hier is de klant nauw bij betrokken geweest. Uiteindelijk is er gekozen voor drie verschillende, complementaire kleuren en dynamisch gebruik van typografie. Na goedkeuring konden we aan de slag met de verdere branding en huisstijluitingen voor de herintroductie van Delflandse Trekvaarten.

Branding.

Wij hebben de algehele branding en bijbehorende campagnemiddelen voor dit project gerealiseerd. RIchting de lancering van de routekaart waren promotionele uitingen nodig zoals vlaggen, borden en stickers. Hiervoor hebben we het ontwerp verzorgd. Alle uitingen hebben de herkenbare nieuwe stijl van Delflandse Trekvaarten.

Routekaart.

Misschien wel de uiting waar we het meest trots op zijn binnen dit project: de volledig nieuwe routekaart. Alle mogelijke routes zijn hierin opgenomen. De wandelroutes van 5, 10 en 15 kilometer lang, de fietsroutes van 30, 40 en 50 kilometer en de vaarroutes door Maassluis, Delft, Schipluiden en Vlaardingen. Allemaal gaan ze langs en over de Delflandse Trekvaarten. Op de nieuwe routekaart staat ook achtergrondinformatie over de historie, tips en uitgelichte locaties. Met als resultaat een overzichtelijke en stijlvolle kaart.

De routekaart Delflandse Trekvaarten bevat leuke wandel-, fiets-en vaarroutesvoor jong en oud. Door deze routes ontdek je de historie van de Delflandse Trekvaarten en beleef je alles van deze oude trekvaarten en het trekschuitenvervoer.

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.